ZEF – Zadruga za etično financiranje raspisala je natječaj za novog upravitelja/upraviteljicu

Objavio: Paula Bolfan - 08.09.2019.

Zadruga za etično financiranje članica je Federacije europskih etičnih i alternativnih banaka sa misijom osnivanja prve etične banke u Hrvatskoj koja je nedavno raspisala natječaj za novog upravitelja/upraviteljicu

Zadruga za etično financiranje broji oko 1300 fizičkih i pravnih osoba članica i usmjerena je na suradnju među članovima i investiranje u njihove projekte. Žele razviti demokratičnu, transparentnu, solidarnu te društveno i okolišno odgovornu ekonomiju.
.
.
UVJETI NATJEČAJA I ROK PRIJAVE

Uvjete natječaja možete pronaći na idućoj poveznici Natječaj za posao: Upravitelj ili Upraviteljica Zadruge za etično financiranje, a prijave traju do 24. rujna. Ukoliko smatrate da zadovoljavate uvjete, svoj životopis te predloženi program rada za mandatno razdoblje (5 godina) pošaljite na e-mail adresu nadzorni.odbor@zef.hr.
.

Više pronađi na ZEF.HR

.
Slanjem životopisa i motivacijskog pisma slobodno i izričito dajete privolu društvu ZEF kao voditelju zbirke osobnih podataka, da vaše osobne podatke može obrađivati i koristi u svrhu pristupanja kandidaturi za Upravitelja/icu Zadruge.  

 

__________
Autorica: Paula Bolfan
Naslovna fotografija: Alexas_Fotos from Pixabay