ZAGREB – Posjeti Trending #hgss70 – izložbu tweetova Hrvatske gorske službe spašavanja

ZAGREB – Posjeti Trending #hgss70 – izložbu tweetova Hrvatske gorske službe spašavanja

Objavio: Paula Bolfan - 21.09.2020.

Povodom sedamdesete obljetnice rada Hrvatske gorske službe spašavanja, od subote 19. do petka 25. rujna, u Uraniji – prostoru kreacije održava se izložba pod nazivom „Trending #HGSS70“

Izložba je otvorena svaki dan od 11:00 do 20:00 sati, a Urania – prostor kreacije nalazi se na adresi Trg Eugena Kvaternika 3/3, Zagreb.

.
„Dragi turisti, mi smo jako pristupačni ljudi, no zaista ne želite naše društvo dok ste na odmoru“

.
ovo je samo jedna od naših objava kojima smo vas htjeli na pozitivan i šaljiv način upozoriti da u prirodi obavezno pazite na sebe i na druge.
Povodom 70. obljetnice osnutka Hrvatske gorske službe spašavanja, na izložbi „Trending #HGSS70“, predstavit ćemo svoje najkreativnije trenutke s društvene mreže Twitter, na koje ste najbolje reagirali, koje ste najviše dijelili i komentirali.

.

Dođite na izložbu, nasmijte se od srca, okinite par fotografija (barem smo sigurni da nije s ruba litice) i upoznajte neke od naših spašavatelja i spašavateljica koji svoje živote svakodnevno posvećuju pomaganju drugima! – napisali su na facebook eventu Trending #hgss70 – izložba tweetova Hrvatske gorske službe spašavanja
.__________
Autorica: Paula Bolfan
Naslovna fotografija: HGSS