ZADARSKI OTOCI – Predavanje za profesionalne ribare 01. ožujka 2018. u Zadru

Objavio: Paula Bolfan - 23.02.2018.

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba organizira predavanje za profesionalne ribare s područja općina Preko, Kali, Kukljica i Sali te Grada Zadra i zadarskih otoka sa svim pripadajućim naseljima Grada Zadra. Na predavanje se pozivaju i svi ostali zainteresirani profesionalni ribari iz okolnih mjesta.

..

Predavanje će se održati u četvrtak, 1. ožujka 2018. godine u Udruženju obrtnika Zadra, Ulica Špire Brusine 11 u 10 sati. Tema predavanja bit će dodjela potpore u okviru mjere I.22. „Dodana vrijednost, kvaliteta proizvoda i korištenje neželjenog ulova“, a predavač Valentina Andrić, mag. ing. morskog ribarstva. Bit će riječi o uvjetima natječaja i postupkom podnošenja zahtjeva za mjeru I.22., kao i mogućnostima individualnog informiranja i savjetovanja te o ostalim aktualnim temama iz područja ribarstva.
………
predavanje

Foto: Naši školji

…..

U cilju poboljšanja uspješnosti poslovanja i konkurentnosti subjekata u ribarstvu te pružanja stručnih savjeta o poslovnim strategijama i načinima financiranja, Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba će voditi evidenciju prisutnosti na stručnim predavanjima.
__________
Fotografija: Pixabay