Zadarska županija – Zelena energetska zadruga organizira besplatno usavršavanje za energetske savjetnike – prijavite se!

Objavio: Paula Bolfan - 23.02.2018.

Kako unaprijediti svoja stručna znanja, istovremeno raditi na smanjenju troškova za energiju, promovirati energetsku učinkovitost i pri tome zaraditi?

….
Nakon uspješno provedene edukacije u Karlovcu, Sisku i Velikoj Gorici, za mlade i nezaposlene s područja Zadarske županije, koji se prijave na besplatni i verificirani program usavršavanja „Savjetnici za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima“, tijekom ožujka u Zadru će se održati besplatna edukacija. Prijavite se i vi!

Kome je program namijenjen?

.
Program je namijenjen mladim i nezaposlenim osobama sa završenom minimalno četverogodišnjom srednjom školom strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke.
Kroz teorijsku i praktičnu nastavu polaznici će naučiti:
.
  • Kako prepoznati gdje se troši energija i napraviti osnovni energetski pregled
  • Kako prepoznati energetske i novčane uštede u kućanstvu
  • Kako koristiti aplikaciju za izračunavanje ušteda
  • Kako analizirati podatke o potrošnji i predložiti najbolje mjere za uštede energije i vode
  • Osnove poduzetništva i kako pokrenuti vlastiti biznis.
Dio je to projekta „Dobra energija u društvenom poduzetništvu“, kojim Zelena energetska zadruga s partnerom Obrtničkim učilištem Zagreb, radi na razvoju zelenog energetskog poduzetništva kroz edukaciju mladih i podršku u osmišljavanju novih poslovnih modela koji uključuju njihovo zapošljavanje.
Prijave se šalju na LINK, a za više informacija može se obratiti na contact@zez.coop ili putem kontakata:
Projekt “Dobra energija u društvenom poduzetništvu” u vrijednosti 543.206,64 kn u 100 posto iznosu je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.
__________
Izvor: Naši školji
Fotografija: Pixabay