WEBINAR – Uvod u EU Island Marketplace

WEBINAR – Uvod u EU Island Marketplace

Objavio: Mirna Dalić - 31.08.2021.

Tajništvo za EU otoke vas poziva da se priključite, 15. rujna 2021. na webinaru  namijenjenom upoznavanju s novom platformom koja za cilj ima povezivati projekte čiste energije na EU otocima, investitore i pružatelje tehnoloških rješenja. 

Pridružite se sljedećem webinaru Tajništva za EU otoke kako biste saznali više o “EU Island Marketplace-u”, platformi koja će povezati ​​projekte čiste energije na otocima, kojima je potreba financijska potpora, s ulagačima i pružateljima tehnoloških rješenja.

Vrijeme održavanja: 15. rujna 2021. g; 10:30 – 11:30

Prijava je dostupna ovdje.

Tijekom webinara, Jorge Rodrigues de Almeida, voditelj financija Tajništva za otoke, će predstavit koncept platforme za čistu  energiju, te objasniti proces prijavljivanja projekata i povezivanja s potencijalnim ulagačima. Nakon toga će uslijediti izlaganje investitora koji će podijeliti svoja iskustva, savjete i načine financiranja projekata.

Krajem rujna 2021, otočni dionici će biti pozvani izložiti svoje investicijske projekte, uz podršku tima Tajništva za čistu energiju EU otoka koji će im olakšati povezivanje projekata s financijskim institucijama i pružateljima tehnoloških rješenja s ciljem potencijalnog dogovora oko financiranja projekata. 

Na webinaru možete saznati kako će platforma biti organizirana te ćete dobiti naputke koji će Vam pomoći u pripremi uspješnih prijava.

Više  informacija o “EU Island Marketplace-u”, pronađite na poveznici.

 

 

_________

Izvor: Tajništvo za EU otoke

Fotografija: Tajništvo za EU otoke