WEBINAR – Pridružite se ONLINE edukaciji “Tranzicijski menadžment”

WEBINAR – Pridružite se ONLINE edukaciji “Tranzicijski menadžment”

Objavio: Ana Marija Jakas - 26.10.2019.

Od svojih početaka 2001. godine, Tranzicijski menadžment primjenjivan je na razna pitanja održivosti, kontekst politike i zemljopisne ljestvice. Pristup pruža niz alata koji imaju kao zajednički cilj omogućiti promjene u praksi i strukturama usmjerenim ka ciljevima održivog razvoja, poput održive transformacije našeg energetskog sustava. Prijavite se na besplatni webinar i saznajte više!

Prvi Webinar Tajništva za čistu energiju Europskih otoka na temu Tranzicijskog menadžmenta će se održati 29. listopada 2019 godine u vremenskom periodu od 11:00 – 12:30. Obrazac za registraciju nužno je ispuniti kako bi potvrdili sudjelovanje na webinaru.

Da bismo saznali više o upravljanju tranzicijom, povezujemo se s DRIFT-om, vodećim istraživačkim institutom na polju tranzicije održivosti koji razvija i dijeli transformativno znanje. DRIFT je vodio brojne tranzicijske procese s vladom, poslovanjem, civilnim društvom i znanošću kako bi podržao i osnažio aktere da se proaktivno bave tranzicijama u Europi i šire.

 

Na sljedećoj poveznici možemo pronaći cijeli niz tema te raspored održavanja webinara. Kao što se može iz priloženog vidjeti, cijeli spektar tema je usko povezan s tranzicijom na čistu energiju Europskih otoka.

___________
Autorica: Ana Marija Jakas
Naslovna fotografija: www.euislands.eu