WEBINAR – Kako napisati i prijaviti Erasmus+ projekt

WEBINAR – Kako napisati i prijaviti Erasmus+ projekt

Objavio: Andrea Beader - 12.01.2022.

Odjel za Erasmus+ u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU organizira webinar tijekom kojeg će približiti svu lepezu mogućnosti u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima

Pridružite se webinaru i saznajte koje vam se sve mogućnosti u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima nude kako biste unaprijedili svoj svakodnevni rad s mladima te saznajte kako uspješno napisati i prijaviti projekt.

Za sudjelovanje se prijavi na POVEZNICI.

.
Na webinaru se putem primjera uspješne prakse dobiva potporu i savjete za pripremu i prijavu kvalitetnog projektnog prijedloga na sljedećim prijavnim rokovima

Webinar će biti vezan isključivo uz aktivnost Mobilnosti osoba koje rade s mladima, u okviru programa Erasmus+, Ključne aktivnosti 1 u području mladih. Namijenjen je svim organizacijama koje rade s mladima te osobama koje rade s mladima, a koje žele istražiti mogućnosti koje nudi ova aktivnost te naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Mobilnosti osoba koje rade s mladima.

Webinar će se održati online putem ZOOM platforme 17. siječnja 2022. godine s početkom u 10,00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja webinara je 4 sata.

 

Kako se prijaviti?

Vaše sudjelovanje možete prijaviti putem prijavnog obrazaca koji se nalazi na sljedećoj POVEZNICI.

Prijava će biti otvorena do 14. siječnja 2022. godine. Sudjelovanje na radionicama je besplatno te broj osoba iz pojedine organizacije nije ograničen.

Okvirni raspored webinara možete pronaći u prilogu, a sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja i poveznicom na ZOOM platformu primiti i detaljan raspored webinara.

Za dodatne informacije kontaktirajte  mladi@ampeu.hr.

__________
Izvor: Agencija za mobilnost i programe Europske unije
Naslovna fotografija: Pixabay.