WEBINAR – Kako do podrške za energetsku zajednicu?

WEBINAR – Kako do podrške za energetsku zajednicu?

Objavio: Andrea Beader - 24.10.2022.

U sklopu webinara “Kako do podrške za energetsku zajednicu?” Zelene energetske zadruge saznajte što sve Repozitorij energetskih zajednica nudi

U sklopu webinara “Kako do podrške za energetsku zajednicu?” koji Zelena energetska zadruga organizira 28. listopada u 14 sati putem ZOOM-a saznajte što sve Repozitorij nudi, kako će izgledati podrška Zelene energetske zadruge, na koji način ćete moći osigurati svoje mjesto na programu podrške, te ostale odgovore na vaša pitanja.

 

Repozitorij energetskih zajednica

Planirate pokrenuti projekt ulaganja u obnovljive izvore energije sa susjedima i drugim lokalnim dionicima? Zelena energetska zadruga (ZEZ) vam ispred Repozitorija energetskih zajednica Europske komisije u tome nudi tehničku podršku.

Repozitorij energetskih zajednica je inicijativa u ime Europske komisije koja ima cilj pomoći lokalnim akterima – uključujući građane, organizacije civilnog društva, lokalne vlasti i poduzeća, u uspostavljanju i razvoju projekata obnovljive energije koje pokreću energetske zajednice u urbanim područjima. Ispred Repozitorija, izravnu tehničku podršku i administrativne savjete u Hrvatskoj pružat će Zelena energetska zadruga tijekom proljeća 2023.

Link na ZOOM webinar ćete zaprimiti dan prije webinara na email adresu, nakon registracije putem prijavnog obrasca.

 

__________
Autor: Zelena energetska zadruga
Naslovna fotografija: Pexels.