VIS – Tečaj gradnje geodetske kupole

Objavio: Paula Bolfan - 15.03.2018.

Od 4. – 11. travnja 2018. godine na otoku Visu će se održati tečaj izgradnje geodetske kupole koju vodi urugvajski graditelj geodetskih kupola Daniel Larrauri.

Tečaj gradnje geodetske kupole ima cilj sastavljanja modularnih trokuta oblikovanih komada kupole u rekordnom vremenu. Sudionici će naučiti praktične tajne svete geometrije, čineći trokute i sudjelujući u sastavljanju istih.

Svatko će dobiti knjižicu s korak po korak praktičnim ‘Do It Yourself’ graditeljskim vodičem.
.

Foto: Budidobro.com

..

Tko je Daniel Larrauri?

Daniel Larrauri je urugvajski graditelj geodetskih kupola i instruktor povezivanja-sastavljanja geodetske strukture od 2009. godine. Izvorno iz unutrašnjosti zemlje, trenutno živi u blizini Punta del Este na istočnoj obali Urugvaja.

Od 2010. godine razvio je djelatnost izgradnje geodetske strukture, web stranice i knjige koje se prodaju u cijeloj Latinskoj Americi i drugim zemljama španjolskog govornog područja.

Izradio je geodetske radove kako u Urugvaju, tako i u Brazilu i poučavao ovu aktivnost u praktičnom obliku tečaja u državama Rio Grande do Sul, Santa Catarina i São Paulo.:

.

O radionici

Radionica će se održati na prekrasnom hrvatskom otoku Visu, u budućem eko selu i holističkom centru Blissdom Vis koji se nalazi usred otoka okružen netaknutom prirodom.

Troškovi radionice iznose 444 eura (smještaj i hrana su uključeni uz 3 vegetarijanska obroka dnevno), dok je za stanovnike Visa snižena cijena od 111 eura (bez hrane) i 222 eura (s hranom – 3 obroka dnevno).

Radionica uključuje:

  • Temazkal (sauna) koji ćemo naučiti graditi te ga koristi na ceremonijalan način s Djedom vatrom
  • Kundalini Yoga nastava s učiteljicom Sach Gian Kaur

Rezervacija i kontakt:

  • blissdorf@gmail.com
  • Whatsapp: +34 693 532 231
  • tel: +385 99 66 709 55
 Više pronađi na:

__________
Izvor: Budidobro.com
Fotografija: Stjepan Tafra