VIS – Prijavite se za sudjelovanje na međunarodnoj radionici animiranog filma

Objavio: Paula Bolfan - 16.06.2019.

Hrvatski audiovizualni centar objavio je natječaj za sudjelovanje na međunarodnoj radionici animiranog filma koja će se održati u Komiži na otoku Visu od 25. do 29. rujna

Za rad na radionici mogu se prijaviti svi zainteresirani sudionici. Rad na radionici je intenzivan i individualan te je broj polaznika ograničen – objavio je HAVC.
.

Cilj radionice je pomoći studentima, mladim profesionalcima te profesionalcima da se usavršavaju kroz rad s najvećim svjetskim majstorima animiranog filma

Ovogodišnju radionicu vodit će Phil Parker, osnivač platforme BCre8ive stvorene kako bi se na novi način stvorila produkcijska poveznica za kreativne pojedince. Phil Parker je više od dvadeset godina radio u medijskim industrijama i vodeći je europski konzultant za razvoj animiranog filma. Radio je na produkcijama za BBC, C4, Aardman Animation te brojne druge.

Prijava mora sadržavati: kratki životopis, motivacijsko pismo te prijedlog projekta na engleskom jeziku (ne duži od 4 stranice). Radionica se održava na engleskom jeziku. Prijavu možete poslati mailom na zagrebfilm@zagrebfilm.hr do 15. 8. 2019.

Troškove boravka i radionice odabranih kandidata snosi organizator, a putne troškove snose sami polaznici.

Odabrani kandidati bit će obaviješteni najkasnije do 10. rujna 2019.

__________
Izvor: HAVC
Naslovna fotografija: TZ Komiža