VIR – 4. Velika nagrada otoka Vira

VIR – 4. Velika nagrada otoka Vira

Objavio: Paula Bolfan - 28.02.2018.

U nedjelju, 11.3.2018. godine,  na rasporedu je prva od deset ovogodišnjih bodovnih utrka HBS-a za Kup Hrvatske u cestovnom biciklizmu. Mjesto radnje bit će otok Vir, organizator “Vir Turizam d.o.o.” uz pokroviteljstvo općine Vir te uz asistenciju Biciklističkog kluba Zadar, kao tehničke podrške ovom natjecanju.

.

Velika nagrada otoka Vira je već u premijernoj godini prepoznata od strane svih klubova iz regije kao izuzetno dobro organizirana utrka, a ove sezone na četvrtom izdanju uz sve najbolje hrvatske i slovenske bicikliste očekujemo nastup i najboljih kadeta i juniora iz Poljske.

Start i cilj utrke bit će na samoj virskoj rivi uz općinsku zgradu, dok će se krugovi na virskom prstenu voziti u istoj dužini od 11km kao i prethodnih godina, samo u desnom smjeru.
.

Atraktivna staza s koje se pruža fantastičan pogled na akvatorij sjevernog Jadrana s nekoliko kratkih i oštrih hupsera jamčit će interesantnu i neizvjesnu utrku u svih 13 kategorija koje su na programu podijeljene u 3 starta od kojih je prvi zakazan za 10,30 ujutro u nedjelju 11.3.2018.

Dođite na Vir  i pogledajte uživo najbolje mlade bicikliste iz nekoliko europskih zemalja na 4. Velikoj nagradi otoka Vira!
.

Event na facebook-u možete pogledati OVDJE.
__________
Izvor: www.dogadaj.com
FotografijaSimon Connellan on Unsplash