Upisi na edukacijske programe za razvoj kompetencija turističkih djelatnika

Objavio: Pokret Otoka - 07.01.2018.

Kako razviti emocionalnu i socijalnu inteligenciju kod zaposlenika u turizmu?

Kako zadržati talente te upravljati međugeneracijskim razlikama na radnom mjestu u turizmu?

Koje su uspješne strategije nastupa turističkih tvrtki na društvenim mrežama?

Kako steći osnovne stručne i meke vještine potrebne za rad u turizmu? Kako upravljati prihodima i uvesti kontroling? 

Turizam je heterogen i radno-intenzivan sustav koji je osjetljiv na globalizacijske trendove i utjecaje. Kao takav predstavlja dinamično poslovno okruženje u kojem je iznimno važna sposobnost brzog učenja i prilagodbe, posebno ako se teži kvaliteti usluge. Ovisnost o ljudskom čimbeniku poslodavce stavlja pred brojne izazove te je stoga fokus potrebno usmjeriti na kvalitetan profesionalni razvoj turističkih djelatnika. To vrijedi osobito u sektoru turizma na koji novi trendovi i tehnologije svakodnevno utječu i gdje je snažan priljev novih zaposlenika bez potrebnih znanja i iskustva.

Kako bi tržištu ponudio suvremena edukacijska rješenja koja pokrivaju ključna područja rada u turizmu, Mirakul Edukacijski centar u suradnji s vodećim HR stručnjacima u turizmu osmislio je Turističku Akademijuposeban specijalistički program s ciljem razvoja potrebnih kompetencija kod sadašnjih i budućih djelatnika na svim hijerarhijskim razinama. Sustavni pristup, iskustveno učenje te primjeri (ne)dobrih praksi način su na koji će polaznici uz širu perspektivu određenih tema imati priliku razvijati vještine i znanja koja su im važna za njihovu i organizacijsku uspješnost. Svi predavači iza sebe imaju bogato predavačko i iskustvo u turističkoj djelatnosti.

U razdoblju od 1. veljače 2018. do 27. travnja 2018. svi zainteresirani imaju mogućnost educirati se o ključnim područjima poslovanja u turizmu: Upravljanje ljudskim potencijalima, Destinacijski management, Digitalni marketing za turističke organizacije, Upravljanje financijama u turizmu, Prodaja i Soft vještine u turizmu.

Svako edukacijsko područje čini nekoliko modula, a polaznici mogu upisati kompletan program Turističke Akademije (svih 20 modula), pojedino specijalističko edukacijsko područje (npr. samo Upravljanje ljudskim potencijalima u turizmu) ili samo pojedini modul (npr. Razvoj emocionalne i socijalne inteligencije kod zaposlenika u turizmu). Edukacijski program se održava u Hotelu Jadran u Rijeci, a trenutno je u tijeku poseban promotivni popust 15% za prijave i uplate do 10. siječnja 2018.

Više informacija o Turističkoj Akademiji, sadržaj pojedinih modula, termine održavanja i predavače, te mogućnosti prijave na program, možete pronaći na službenoj web stranici www.mirakul.hr/akademija/turisticka-akademija.

 

Izvor: hrturizam.hr

Foto : Pixabay