UNIJE – Sportska i umjetnička događanja

UNIJE – Sportska i umjetnička događanja

Objavio: Andrea Beader - 03.08.2021.

Na Unijama će se ovaj tjedan obilježiti različita umjetnička događanja, ali i jedna atletska utrka

 

Unije su prošloga tjedna imale bogata sportska događanja u vidu mini-olimpijade. SUrF turnir u odbojci okupio je 8 timova, s ekipama 4 protiv 4 igrača, različitih uzrasta. U višednevnoj Školi surfanja svi zainteresirani mogli su savladati prve korake u jahanju na valovima. Usprkos još jednom toplinskom valu, odbojkaški teren vrvio je natjecateljima i navijanjem, a proglašene su i dvije najbolje ekipe. U neposrednoj blizini odbojkaškog terena, oni skloniji individualnim sportovima svakoga su jutra uz vodstvo stručnog trenera stjecali prva iskustva u surfanju.

.

fotografija: Sunset Unije

.

Ponedjeljak je na Unijama započeo večernjim koncertom kćeri i mame Šteter (dvije flaute i gajde). Utorak je organizirano tradicionalno događanje za sve filmofile, Filmske projekcije „u divljini“, a srijedu u isto vrijeme čitat će se priče za laku noć najmlađima na Janijevoj plaži. U srijedu se nastavlja i glazbeni dio programa koncertom gitariste Borne Brkića u 21.00h za proslavu rođendana plažabara BaraBar.

Posebnost nadolazećeg tjedna jest i velika proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u četvrtak 5. kolovoza koja će uključiti raznolike natjecateljske turnire kao što su trkačka utrka do svjetionika, Unijska alka (13+), turnir u beli i utrka SUPova za djecu.

.

.

Kraj tjedna organizatori će obilježiti Radionicom slaganja Rubikove kocke u 10.00h BaraBaru, dok se za večernje sate s početkom u 21.00h planira prava filmska poslastica – renomirani Liburnia Film Festival (LFF) gostuje u unijskom kinu na plaži, a kakvi sve filmski uratci očekuju otočane i njihove goste, provjerite na mrežnoj stranici i Facebook profilu.

Informacije o nadolazećim programima i vremenu održavanja pojedinih aktivnosti bit će redovito objavljivane na www.sunsetunije.com i na Facebook stranici Sunset Unije Festival.

 

Više informacija

Mail: pr@sunsetunije.hr
Mob: 091 669 0267 (Koraljka Haberle, RibaRibi, direktorica festivala)

 

POPIS DOGAĐANJA OVOGA TJEDNA (2.8.-8.8.2021.)

Ponedjeljak, 2.8.2021.
20.30h Koncert kćeri i mame Šteter, na rivi

Utorak, 3.8.2021.
21.00h Filmske projekcije „u divljini“, kod Centrale

Srijeda, 4.8.2021.
21.00h Čitanje priča za laku noć, na Janijevoj plaži
21.00h Koncert gitariste Borne Brkića za proslavu rođendana plažabara BaraBar, u BaraBaru

Četvrtak, 5.8.2021.
10.00h pa nadalje, Proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, na nekoliko lokacija: riva, plaža, BaraBar

Nedjelja, 8.8.2021.
10.00h Radionica slaganja Rubikove kocke, u BaraBaru
21.00h Liburnia Film Festival u gostima, u kinu na plaži

 

 

__________
Izvor: Sunset Unije
Naslovna fotografija: Sunset Unije.