UGLJAN – Otvorene su prijave za četvrti IMAX Orada kup Kali

Objavio: Paula Bolfan - 14.09.2018.

Otvorene su prijave za četvrti međunarodni IMAX – Orada kup Kali, ekipno natjecanje u ribolovu orada s obale, koje će se u organizaciji TZO Kali i Općine Kali održati u subotu, 22. rujna.

.
Ekipu čine dva natjecatelja, a kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna. Mamce osiguravaju i donose natjecatelji i dopuštena je uporaba svih uobičajenih mamaca. Bodovanje 1 gram = 1 bod. U slučaju istog broja bodova, prednost ima ekipa s većim ulovljenim primjerkom. Boduje se samo orada kojom ovaj teren obiluje, brumanje je zabranjeno. Ne boduju se primjerci ispod 20 cm. – prenose Naši Školji.
.

Napominje da bi se ekipe koje namjeravaju sudjelovati trebale što prije prijaviti jer je broj mjesta ograničen, a interes za Orada kup svake godine sve veći. Primjerice, prve godine bilo je prijavljeno 12, druge 24, a lani 31 ekipa.

.
– Kao i prijašnjih godina, natjecatelje očekuje iznimno bogat nagradni fond, a valja naglasiti da je pristup svim mjestima lako dostupan automobilom. Staza je na južnoj strani otoka Ugljana, u uvalama Mala i Velika Lamjana. Također, TZO Kali za cijeli vikend, od petka do nedjelje, natjecateljima koji to žele osigurat će smještaj po povoljnim cijenama. Okupljanje i druženje ekipa počinje u popodnevnim satima 21. rujna, najavio je uime organizatora Mihovil Vudrag, jedan od najuspješnijih hrvatskih sportskih ribolovaca.
.
Prijave se šalju na e-mail: mihovil.vudrag@svendsen-sport.com i tomo.sestak@gmail.com Sve informacije mogu se dobiti i telefonski – 095/ 8951-382 Mihovil Vudrag i  098/610-042 Tomislav Šestak.
.
__________
IzvorNaši Školji
Fotografija: Pixabay /jackmac34