Udruga Delata: Poziv mladima s otoka na sastanak strukturiranog dijaloga

Objavio: Pokret Otoka - 23.11.2016.

Udruga Delta poziva mlade s otoka da se prijave na poludnevni sastanak kako bi se upoznali s mogućnostima djelovanja u lokalnoj zajednici. Cilj sastanka je upoznati mlade s načinima aktivnog sudjelovanja u lokalnoj sredini, upoznati ih s primjerima dobre prakse i potaknuti međusobno umrežavanje.  Sastanak će se održati 26.studenog 2016. godine s početkom u 16 sati u Veloj Luci(Vijećnica Općine Vela Luka). U nastavku ovog poziva nalazi se i program sastanka.

Broj mjesta ograničen je na 20 sudionika te je za sudjelovanje na sastanku potrebno ispuniti kratku prijavnicuRok za prijavu na sastanak je 24.11.2016.g.

„Strukturirani otoci“ projekt je koji je započeo u lipnju ove godine, a provodi se u okviru Ključne aktivnosti 3 – Podrška reformi politika, kroz aktivnost Sastanci mladih i donositelji odluka u području mladih (Strukturirani dijalog) ERASMUS + programa Agencije za mobilnost i programe EU. Projekt provodi udruga Delta u suradnji s partnerima NUM Fabrika ideja, Svjetskim savezom mladih Hrvatska, Klubom spasilaca na vodama Karlovac i Mrežom mladih Hrvatske.

Projekt “Strukturirani otoci” provodi se uz financijsku podršku Agencije za mobilnost i programe EU, a uz sufinanciranje Ureda za udruge VRH.

Izvor: Udruga Delta