TURIZAM – Webinar ”Financiranje turističke infrastrukture javnog sektora”

TURIZAM – Webinar ”Financiranje turističke infrastrukture javnog sektora”

Objavio: Andrea Beader - 06.05.2022.

Na webinaru će biti predstavljen Poziv za zelenu i digitalnu tranziciju postojeće javne turističke infrastrukture i razvoj javne infrastrukture izvan glavnih turističkih i obalnih područja

AVELANT d.o.o. u četvrtak, 19. svibnja 2022. godine, u 10:00 sati organizira besplatan WEBINAR kako bi upoznali naše članove o mogućnostima koje pruža novi Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za financiranja turističke infrastrukture javnog sektora u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO) – prenosi udruga-gradova.hr

Na webinaru će biti predstavljen Poziv za zelenu i digitalnu tranziciju postojeće javne turističke infrastrukture i razvoj javne infrastrukture izvan glavnih turističkih i obalnih područja, koji prijaviteljima iz javnog sektora stavlja na raspolaganje bespovratna sredstva kojima mogu sufinancirati:
.

  • ulaganje u posjetiteljsku infrastrukturu u funkciji valorizacije
  • zone aktivnog turizma
  • infrastrukturu u funkciji razvoja lječilišnog i wellness turizma

Prihvatljivi prijavitelji su Jedinice područne (regionalne) samouprave, Jedinice lokalne samouprave, Javne ustanove i Pravne osobe u konzorciju JPP.

Indikativna alokacija poziva iznosi 930 milijuna kuna. Financirat će se već pripremljeni projekti javnih ulaganja u turističku infrastrukturu te sportsko-rekreacijske centre i zone aktivnog turizma.

U sklopu webinara odgovorit će se na najvažnija pitanja o Pozivu:
.

  • Tko se može prijaviti na Poziv?
  • Koje se aktivnosti mogu financirati ovim Pozivom?
  • Kako uspješno pripremiti projektnu prijavu?

Predviđeno trajanje webinara je 120 minuta, odnosno od 10:00 do 12:00 sati.

 

PREDAVAČI

Ariana Vela, vodeća stručnjakinja za fondove EU-a i javnu nabavu u Hrvatskoj i regiji. Njezino 19-godišnje iskustvo, odlično poznavanje pravnog, institucionalnog i financijskog okvira u kojem nastaju projekti neprocjenjiv je kapital koji osigurava da radi po najvišim standardima struke. Projektni portfelj tvrtke kojoj je na čelu, vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja.

Bruno Grubešić, magistar znanosti iz područja upravljanja projektima (MSc in Project Management) s preko 13 godina radnog iskustva u području razvoja poduzetništva. Sudjelovao je u izradi poduzetničkih programa u RH od 2009 do danas. Pripremao je i sudjelovao u provedbi programa i projekata vrijednih više od 300 ml. EUR u sklopu europskih izvora financiranja namijenjenih istraživanju, razvoju i inovacijama. Međunarodnu izobrazbu iz područja upravljanja projektima primijenio je u praksi kao sudionik velikog broja povjerenstava, odbora za vrednovanje projekata, radnih skupina, upravljačkih skupina strateških projekata, kao i međunarodnih radnih skupina.

Ana-Maria Parisot, magistra prava te certificirana stručnjakinja za javnu nabavu sukladno važećem zakonskom okviru. Iskustvo i znanje stekla je kroz višegodišnji rad na pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova, kao i kroz rad na pravnim poslovima i poslovima javne nabave. Navedeno se iskustvo proteže po raznim tematskim područjima, od kojih se posebno ističu područja zdravstva, energetske učinkovitosti, turizma, kulturne baštine i poticanja konkurentnosti MSP-ova.

Pozivamo vas da se pridružite i saznate sve informacije o ovom Pozivu i mogućnostima koje otvara, jer digitalizacija i zelena tranzicija u turizmu su naša sadašnjost i budućnost.

Ako ste zainteresirani za prijavu na webinar pozivamo Vas da se prijavite putem POVEZNICE.

 

__________
Izvor: udruga-gradova.hr
Naslovna fotografija: Unsplash