ŠOLTA – U Grohotama održana premijera predstave ”Ništa kontra jubavi”

ŠOLTA – U Grohotama održana premijera predstave ”Ništa kontra jubavi”

Objavio: Paula Bolfan - 03.08.2019.

U petak, 02. kolovoza, u Domu kulture Grohote održana je premijera predstave ”Ništa kontra jubavi” koju su zajednički izveli Amatersko Kazalište ”Sulet”, Kulturno umjetničko društvo ”Šolta” i Šoltanski glazbeni zbor ”Olinta”

”Ništa kontra jubavi” je mjuzikl/komedija čiji tekst potpisuje Mirjana Stanić, predsjednica AK Sulet, a lektorirao je Dinko Sule. Glavna okosnica predstave je ljubav između dvoje mladih, Marijete i Ivana, koji unatoč protivljenju od strane obje obitelji ljubavlju pobjeđuju staru zavadu i pomiruju ih.

Predstava ”Ništa kontra jubavi” prvijenac je suradnje šoltanskih udruga, a izvedena je u sklopu projekta ”Klaritac kulture SU-OL-TA” koji se provodi od listopada 2018. do listopada 2019. godine. Nositelj projekta je Šoltanski glazbeni zbor ”Olinta”, a partneri na projektu su AK Sulet, KUD Šolta, Općina Šolta te Pokret Otoka. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Europski strukturni i investicijski fondovi), u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.
.

VIDEO GALERIJA

KUD ŠOLTA
.
.
.
ŠOLTANSKI GLAZBENI ZBOR ”OLINTA”
.
 

 

__________
Autorica: Paula Bolfan
Naslovna fotografija: M.P. / Klaritac kulture SU-OL-TA