ŠOLTA – DHT: Maslinica odabrana za destinaciju godine!

Objavio: Pokret Otoka - 26.10.2017.

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, sinoć je u Malom Lošinju dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru te ljude u turizmu.

Povodom svečanog otvorenja ministar Gari Capelli je istaknuo kako su baš Dani hrvatskog turizma pravo mjesto za osvrtanje na dosadašnje rezultate, razmjenu iskustava i razgovor o novim idejama i trendovima u svijetu turizma te  kako je za Hrvatsku, kao jednu od najpopularnijih svjetskih destinacija, važno da se kontinuirano unaprjeđuje.

A kao dio baš te, jedne od najpopularnijih svjetskih destinacija, imamo i mi svoju zvijezdu, autentičnu prekrasnu destinaciju.

Naime, u kategoriji Destinacija godine – Autentična primorska destinacija „malo misto“ bili su nominirani Sali(Dugi otok), Postira (Brač) i naša Maslinica.

Pobjednik u kategoriji za autentičnu primorsku destinaciju „malo misto“ je Maslinica.

Nagradu je sinoć u  Malom Lošinju ponosno preuzela direktorica Turističke zajednice Općine Šolta, Zorana Kaštelanac, a nagradu su uručili direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić i državni tajnik Ministarstva turizma Tonći Glavina.

Trud se isplatio te možemo biti sretni i ponosni – Maslinica je doista zasluženo odnijela pobjedu u svojoj kategoriji!

Ovo je veliko i važno priznanje za naše prelipo malo autentično misto i sve koji su tome dali svoj doprinos!

 

Izvor: solta.hr