ROTA PALAGRUZONA 2019. – Sudjelujte na festivalu!

Objavio: Paula Bolfan - 11.06.2019.

Grad Komiža Vas poziva da sudjelujete u ovogodišnjem programu Festivala mora „Rota Palagruzona“ koji će se održati u Komiži od 19. do 24. lipnja 2019. godine pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Cijeneći visoko Vaš doprinos oživljavanju najstarije i najduže jadranske povijesne regate od Komiže do Palagruže, pozivamo Vas s uvjerenjem da ćete i ove godine uveličati svojim sudjelovanjem ROTU PALAGRUZONU, ali i ROTU CICIBELU koja će se održati dan ranije – prenio je Morski.hr poziv gradonačelnice Tonke Ivčević koji u nastavku možete pročitati u cijelosti.
.

Ove godine također ćemo uključiti i mlade koji će imati svoje radionice učenja mornarskih vještina, zavičajnog jezika, maritimne terminologije, školu tradicionalnog jedrenja.
.

Dakako održat ćemo našu tradiciju PAPINE VECERE na žalu Palagruže uz delicije koje će pripremiti naši kuhari kao i sami sudionici regate u organizaciji Udruge Palagruza iz Komiže. Na komiškoj rivi organiziramo pučku feštu NOĆ SARDELE.

Grad Komiža omogućit će svim brodovima besplatan privez u Komiškoj luci, a zainteresiranim gostima i mogućnost posjeta Palagruži. Također ćemo po potrebi subvencionirat troškove prijevoza, te osigurati smještaj i hranu.

Vaše sudjelovanje Festivalu mora s brodom koji obilježava hrvatsku maritimnu baštinu biti će od velikog značaja za promociju naših aktivnosti, te također i Vaša mogućnost za ostvarenje novih poslovnih prilika uz druženje s ostalim gostima i sponzorima Festivala mora.
.

.
Prijavu za sudjelovanje na regatama potrebno je poslati na mail tonka.ivcevic@gmail.com najkasnije do 16.lipnja 2019.godine.

Program i informacije o Festivalu mora „Rota Palagruzona dostupni su na web stranicama Grada KomižeTurističke zajednice Komiža Rota Palagruzona.

Dragi prijatelji, plovimo zajedno! Čekamo Vas 20. lipnja na komiškoj rivi.

Gradonačelnica

Tonka Ivčević

__________
Izvor: Morski.hr
Naslovna fotografija: astrogeo.geoinfo.geof.hr