RADIONICA – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

RADIONICA – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Objavio: Andrea Beader - 24.06.2021.

Lokalna akcijska grupa Mareta objavila je Natječaj za provedbu Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a Mareta 2014.-2020

.

Potpora u ukupnom iznosu od 453.114 kuna gdje iznos potpore po projektu iznosi 15.000 eura, odnosno 113.278,50 kuna, s intenzitetom potpore 100% prihvatljivih troškova. Ovo je ukupno šesti natječaj LAG-a Mareta u provedbi LRS za razdoblje 2014.-2020.

Prihvatljivi korisnici su mala poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koja imaju sjedište/prebivalište isključivo na području LAG-a Mareta, što uključuje sva naselja na području općina Kali, Kukljica, Preko, Privlaka i Sali te gradova Nin i Zadar.

Cilj Natječaja je razvoj prepoznatljivosti područja LAG-a Mareta jačanjem konkurentnosti i održivog gospodarstva lokalne zajednice.

Rok za podnošenje prijava projekta je od 5. srpnja do 6. kolovoza 2021. godine.

Upite vezane za odredbe LAG natječaja potencijalni prijavitelji mogu postavljati putem e-pošte LAG-a: info@lagmareta.hr do 5. srpnja 2021. godine. Odgovori na pravovremeno postavljene upite biti će objavljeni na službenoj stranici LAG-a.

LAG Mareta u Preku organizira radionicu za 7. LAG natječaj TO 1.1.1 Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Kako bi potencijalnim prijaviteljima olakšali proces prijave na natječaj, na radionici će biti riječi o troškovima i postupku prijave.

Jednosatna radionica održat će se 28. lipnja u 17.45 u POU Dom na žalu.

 

 

__________
Izvor: nasiskolji.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.