RAB – Tradicionalna božično-novogodišnja biciklijada

RAB – Tradicionalna božično-novogodišnja biciklijada

Objavio: Andrea Beader - 10.12.2021.

Iz biciklističog kluba MAG pozivaju sve zaljubljenike u bicikliranje, velike i male, da im se u subotu 11.12. 2021. pridruže na tradicionalnoj BOŽIĆNO NOVOGODIŠNJOJ BICIKLIJADI

Tradicionalna božično-novogodišnja biciklijada je idealan način da se u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi, provedu dan na otvorenom, u prirodi. Manifestacija započinje u 09 sati – prenosi rabdanas.com

Kako je svih prijašnjih godina biciklijada bila na poluotoku Kalifront i u šumi Dundo. Ove godine organizatori su se odlučili za novi smjer i za dio otoka kojim se još nije zajednički vozilo.

.
Kreće se s Trga Municipium Arba u smjeru Banjola i Barbata

Čitavom dužinom šetnice lagano se vozi uz more sve do kraja Barbata, gdje se sudionici na kraćoj ruti, nakon kratke pauze, istim putem vraćaju natrag prema gradu.

Svi oni koji se odluče na dužu rutu, nastaviti će biciklirati. Odnosno krenut će se na uspon prema, kako ih volimo nazivati, “Barbatskim Alpama” ili “Barbat hills”. Prilika je to da upoznate još jedan dio otoka Raba koji je isto takao zanimljiv za bicikliranje.

U povratku, a prije samog dolaska u grad, slijedi zajedničko fotografiranje na rivi kod hotela Valamar Padova.

Startnina iznosi 50 kuna, a uključuje prigodnu majicu, okrijepu na feed zoni i u cilju. Kaciga i ispravan bicikl su obavezni!

Isto tako informacija za sve roditelje; ukoiiko se prijavite i, naravno, odvozite jednu od ruta zajedno sa svojom djecom, za klince je startnina gratis!

__________
Izvor: rabdanas.com
Naslovna fotografija: Unsplash.