RAB – Projekt ”Pogled u plavo” i besplatna probna ronjenja

RAB – Projekt ”Pogled u plavo” i besplatna probna ronjenja

Objavio: Andrea Beader - 01.07.2022.

”Pogled u plavo” nastavlja promociju Hrvatske kao ronilačke destinacije te stiže za vikend u Rab pa će probno ronjenje postati dostupno svim građanima

U organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice grada Raba i Plave promocije prepoznatljivi montažni 10 metarski bazen projekta ”Pogled u plavo ”smjestit će na Trgu Sv. Kristofora te će svi posjetitelji, a posebno djeca imati jedinstvenu priliku uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz edukativnu podršku ronilaca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske s naglaskom na važnost sigurnosti u ronjenju – prenosi scubalife.hr

 

”Pogled u plavo” na otoku Rabu

Za sve zainteresirane posjetitelje besplatna probna ronjenja s punom ronilačkom opremom u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 2. srpnja 2022. od 10:00 sati do 21:00 sat i 3. srpnja od 10:00 sati do 18:00 sati na Trgu Sv. Kristofora u Rabu.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku razgledavati ljepote podmorja promatrajući podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Posjetitelji Pogleda u plavo ronit će uz sigurnost i stručno vodstvo ronilaca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske uz podršku Kluba podvodnih aktivnosti Amfora.

.

O projektu

Projekt Pogled u plavo održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske. Medijski pokrovitelji projekta su  Narodni, Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com, a potporu projektu pruža i tvrtka Honda Marine (Fred Bobek d.o.o.).

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

Gostovanja Pogleda u plavo možete pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo i Agencije Plava promocija.

__________
Izvor: scubalife.hr
Naslovna fotografija: Pixaby