RAB – IQM destination

RAB – IQM destination

Objavio: Andrea Beader - 24.05.2021.

Grad Rab je s početkom ove godine ušao u projekt IQM DESTINATION RAB, kojim radi na kvaliteti turističke ponude i umrežavanju turističkih dionika s područja Grada Raba

.

Nositelji projekta IQM DESTINATION RAB su Turistička zajednica Grada Raba i Grad Rab. Partneri projekta su predstavnici privatnog i javnog sektora: hotelijeri, kampovi, privatni smještaj, restorani, lokalni proizvođači, turističke agencije, suvenirnice, trgovine, komunalna društva u destinaciji, odgojno-obrazovne ustanove, udruge, sportski klubovi, zadruge i sl. Nositelji projekta pozivaju na grupne radionice i sve potencijalno nove subjekte koji smatraju da će svojim doprinosom pridonijeti obogaćenju turističke ponude otoka Raba.

Turistička zajednica Grada Rab započinje s prvom fazom realizacije projekta, a to je mjerenje zadovoljstva stanovnika Grada Raba trenutnim razvojem turizma i načinom života. Ovo mjerenje provodi se u cilju postavljanja početne točke projekta, odnosno kasnijeg efikasnog praćenja kvalitativnih pomaka.

Nastavak projekta predviđa za sve prijavljene dionike u projektu Feel IQM početno mjerenje kvalitete svih aktivnosti i mjerenja online reputacije. U sklopu projekta predlaže se i uspostavljanje destinacijske knjige standarda.

Temeljni razlozi uspostavljanja knjige standarda su:

  • podizanje kvalitete usluga i proizvoda
  • povezivanje s lokalnim proizvođačima
  • implementacija minimum 25% lokalnih proizvoda u turističku ponudu
  • implementacija svih segmenata turističkih proizvoda u promociju svakog od dionika projekta

.

Edukativna radionica u sklopu projekta IQM: Aromaterapija i zdravlje – primjena aromaterapije u poslovnom i privatnom životu

Dana 26.05.2021. u 17,00 sati će se putem Zoom-a održati deseta u nizu edukativnih radionica tvrtke Feel IQM d.o.o. “Aromaterapija i zdravlje”.
Edukacija je prvenstveno namijenjena svima onima koji su se prijavili u projekt IQM Destination Rab Projekt ali naravno i svi ostali su dobro došli.

Poveznica za prijavu: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_5DzhzUd9R7C-syocrCAEnQ

.

Gosti na edukaciji su:

  • Anamarija Pažin Morović, savjetnica za prirodnu ljepotu i osobni wellness , voditeljica Laurus Slow Spa studija za aromaterapiju u Zagrebu, kreatorica masaža s hrvatskim potpisom, blogerica za Journal.hr i voditeljica FB grupe Holistička ljepota koja broji skoro 9000 organskih članica. Voli aromaterapiju, wellness način života i prirodu.
  • Sandra Nicolich, vlasnica Miomirisnog otočnog vrta iz Malog Lošinja. Pokrenula je vlastitu proizvodnju na bazi bilja otoka Lošinja. U ponudi ima botaničke šetnje, razne radionice iz gastronomije i kozmetike, izradu herbarija za djecu i sl. aktivnosti.
  • Radojka Macan, vlasnica i kreativna direktorica Bioeterice, linije prirodnih i organskih eteričnih ulja, namijenjenih osobama koji brinu o svome zdravlju i žele najbolje za svoju obitelj, prijatelje, goste, a sve u cilju dodatne kvalitete života.

Moderatorica: Đurđica Šimičić, IQM Destination

 

 

__________
Izvor: rab-visit.com
Naslovna fotografija: Unsplash.