Prvi Brački Poduzetnički Centar

Objavio: Pokret Otoka - 25.02.2017.

Od jučer nakon službenog rješenja od nadležnih službi Aktiva Brač postala je PODUZETNIČKI CENTAR AKTIVA za lokalni razvoj i poticanje poduzetništva.

Aktiva Brač prva je konzultantska firma na otoku Braču, koja uz knjigovodstvene usluge pomaže i u pisanju projekata za različite natječaje, kao domaće, tako i međunarodne. O uspjehu tvrtke u pisanju i provođenju projekata, najbolje govori isječak iz članka o posljednjem velikom projektu Aktive Brač:

“Sve govori kako je Aktiva Brač Supetar svakim danom sve poznatija, ne samo u svom sjedištu i okolici, nego na području cijelog otoka Brača, zahvaljujući zanimljivim, životnim projektima te smišljenim akcijama, vrijednim ljudima entuzijastima različitih uzrasta. Mnogi ističu kako postiže dobre, gotovo izvrsne rezultate na svim područjima i razinama – na ostvarenju hvalevrijednih programskih sadržaja u urbano-ruralnom prostoru toga otoka, poput projekata Zeleni Brač, Brački pahaj (pramen vune na bračkoj čakavštini).

Upućeni komentiraju kako je to rezultat dobre osmišljene koordinacije, kontinuiranog rada i odricanja, dakako i ljubavi prema rodnom kraju kako bi bio čišći, uredniji, ljepši, funkcionalniji, pristupačniji i ugodniji za boravak mještana i svakog gosta, ne samo tijekom turističke sezone”.

U svom radu, Aktiva Brač uvijek nastoji uključiti mlade otočane i pružiti im priliku za stručno usavršavanje te napredovanje, kroz stjecanje vrlo praktičnih znanja i vještina. Aktiva Brač poznata je i po svom doprinosu brojnim humanitarnim akcijama diljem otoka, bilo donacijama, bilo pomoći u organizaciji.

Jako smo ponosni imati među svojim članovima ovakve ljude, žene, poduzetnice i vizionarke. Želimo im svu sreću u daljnjem radu, a mi ćemo i dalje pratiti njihove poduzetničke korake i uspjehe kojih će sigurno biti još puno. Još više se radujemo dijeljenju znanja, iskustava i ostvarivanju dugoročne suradnje za dobrobit svih naših otoka i otočana!

Izvor: Best of Brač