Poslušajte priču Katarine Moškatelo u eteru Podcast radija!

Objavio: Paula Bolfan - 20.01.2019.

Čistokrvna otočanka Katarina Moškatelo rođena je na Hvaru, gdje je provela djetinjstvo i dobar dio mladosti. Od turističkog vodiča do radijske voditeljice, emocijom u svom glasu uvukla se publici pod kožu i ostvarila iznimne rezultate.

Katarina o otoku i otočanima:

” Nitko ne ide za jednim malim detaljem: Što god je nekad kroz povijest nastajalo na otoku je bio čisti krš. Dakle, jedna obična živa komadina stijene koju su ljudi morali itekako dobro razbit’ da bi nešto napravili od tog; za početak plodnu zemlju u koju bi bilo što zasadili da se prehrane, a da ne pričamo da nisu postojale nekad trajektne linije i da ništa nikome, a ni danas nije servirano. Dakle Dalmoši, u smislu otočana, oni se generalno potrude ‘puta šest’ za svaku stvar.”
.

Katarina o početku karijere.. / FOTO: moskatelo.eu

.
Danas ima solo karijeru, a čime se sve bavi poslušajte u eteru Podcast radia..

-> PODCAST RADIO EMISIJA: MOŠKATELO – PIT BULL S OTOKA 

”Neumoran, vedri zvrk, cura koja je prvih 20 godina živjela na otoku Hvaru (što ćete teško čuti u njenom govoru.) 12 godina života provela je kao turistički vodič dok joj se putevi nisu isprepleli s radiom, davne 2007.

Katarina Moškatelo official

Danas je slušate u eteru Antene Zagreb. Osim što ima samouvjeren prepoznatljiv glas i gard, i pozamašnu listu klijenata koji su je odabrali za moderiranje svojih konferencija i evenata ona radi i kao voiceover. Ovo zanimanje nije toliko rijetko, koliko je specifično. Spikeri nikad nisu predstavljali što sve stoji iza njihovog angažmana, malo se o tome zna ili priča, i sve je ovijeno nekim „velom tajne“ kad krenete istraživati. Katarina se polaganim, opreznim i sigurnim koracima trudi demistificirati voiceover industriju, napraviti je dostupnom mlađim generacijama koje dolaze, paralelno dijeliti znanje koje i sama svakim danom stječe, od detalja kako testirati vokalne mogućnosti, jer „dobar glas“ nije nikome dovoljan, koje vježbe mogu biti korisne, kojim putem krenuti, na koja vrata kucati, kako se izboriti za izvođačka prava koja u Hrvatskoj još nisu regulirana… pa sve do ključnog dijela – kako glasom prenijeti iskrenu emociju (što je i samu natjeralo na glumu od prošle godine). O svemu smo razgovarali, od početaka, iskustava, njenog slobodnog vremena, do toga koliko točno sex prodaje i što.

Uživajte u prekrasnom glasu Katarine Moškatelo i iskustvima strastvene djevojke i glasovne umjetnice.”

O Katarini  na portalu pročitajte ”Priča Hvaranke Katarine Moškatelo”..

__________
Autorica: Paula Bolfan
Fotografija: Katarina Moškatelo