Pomozite u prikupljanju 50.000€ za podizanje potražnog zrakoplova!

Objavio: Dijana Šabić - 09.10.2019.

Tri dodatna broda poslana su na lokaciju potapanja broda, a u potragu se uključio i zrakoplov američke obalne straže Hercules C-130. No, radi se o velikom području te ni ove dodatne snage pretraživanja možda neće biti dovoljne

Nakon vijesti da su s potražnog broda Alp Striker uočene dvije signalne rakete, ali i izjava preživjelih mornara sa Bourbon Rhodea da su se sedmorica mornara uspjela ukrcati na splavove, nade u njihovo preživljavanje dodatno su ojačane.

Pozvali smo vas da potpišete peticiju da se potraga nastavi, koju je do sada potpisalo preko 42 000 ljudi, a sad vas pozivamo da sudjelujete u prikupljanju sredstava za najam potražnog zrakoplova. Ukoliko mornare pronađu danas, odnosno prije najma zrakoplova, novac će biti proslijeđen obiteljima poginulih mornara.

UPLATITE OVDJE!

“U narednim danima sve svoje snage usmjerit ćemo u pronalazak kompanija koji imaju resurse potrebne za pretragu na moru. S tim u svezi, molimo sve koji imaju informacije, preporuke i kontakte za takve subjekte da nas kontaktiraju na e-mail: bourbonrhode.rescue@gmail.com”, napisali su prijatelji i obitelj nestalog kapetana Dina Miškića u svojoj izjavi. Na portalu morski.hr pročitajte čvrste razloge zašto još ima smisla tragati za nestalim mornarima!

__________
Autorica: Dijana Šabić
Naslovna fotografija: screenshot