POLJOPRIVREDA – Nova sezona Društvene banke sjemena

POLJOPRIVREDA – Nova sezona Društvene banke sjemena

Objavio: Andrea Beader - 26.01.2022.

Društvena banka sjemena ZMAG-ov je projekt čiji je glavni cilj doprinijeti očuvanju lokalnih i tradicijskih sorti, ali i obnovi onih “izgubljenih” za buduće generacije

Bilo da ste vrtlar, mali poljoprivrednik, hobist ili entuzijast, i vi možete postati član DRUŠTVENE BANKE SJEMENA i ostvariti razne pogodnosti, među kojima su i besplatni paketići sjemena – prenosi zmag.hr

Postanite član Društvene banke sjemena i podržite ovu vrijednu inicijativu! Svi detalji, on-line pristupnica i popis dostupnog sjemena za članove u 2022. godini, nalaze se na POVEZNICI.

.
Ove je godine DBS pripremila dosad najveću ponudu sjemena za svoje članove, koja broji čak 60 vrsta povrća i vrtnog cvijeća!

Osim besplatnih paketića, svi članovi Društvene banke sjemena ostvaruju pravo besplatnog sudjelovanja u našim edukacijama. Redovno primaju publikacije rezervirane samo za članove – Priručnik za sjetvu i dva biltena godišnje ali i ostvaruju 15% popusta na ostale ZMAG-ove radionice.

Članstvo Društvene banke sjemena može biti i izvrstan poklon za vama dragu osobu koja obožava provoditi vrijeme u vrtu ili želi postati organski vrtlar. Prema vašim preferencijama i željama, možete birati između nekoliko kategorija podržavajučeg članstva: simpatizer, vrtlar ili pokrovitelj.

Za sva dodatna pitanja, slobodno pišite na mail: dbs@zmag.hr

Društvenu banku sjemena sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

__________
Izvor: zmag.hr
Naslovna fotografija: Unsplash.