POKRET OTOKA – Organiziramo prvi otočni video podcast na temu pomorskog dobra

POKRET OTOKA – Organiziramo prvi otočni video podcast na temu pomorskog dobra

Objavio: Mirna Dalić - 24.01.2021.

Pokret otoka organizira  prvi otočni video podcast. Seriju podcasta i online edukacija  započinjemo s  temom pomorskog dobra.

Ako želite bolje upoznati  pojam pomorskog dobra i nadležnosti nad njegovim upravljanjem; koja je uloga  jedinice lokalne samouprave, a koja građana; što se sve promijenilo u procesu u posljendjih nekoliko godina te kako do koncesije i zašto je nekim koncesionarima oduzeta – bukirajte kalendar i  pogledajte naš prvi otočni podcast koji će se održati 27. siječnja  od 18 do 19.30  sati putem FB Live kanala.

Podcast “Pomorsko dobro” vodit će pokretov volonter Marko Bertolino, a njegov prvi gost je Stipe Čogelja, pročelnik Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije. 

Podcast će biti dostupan uživo na službenoj Facebook Stranici Pokret otoka/Island movement. Prethodna registracija nije potrebna.

 

 

Nakon podcasta slijedi stručna online edukacija u kojem će naš domaćin Marko Bertolino pobliže objasniti razlike između koncesija i koncesijskih odobrenja te proces predaje njihovih zahtjeva i postupak koji prethodi koncesiji i donošenju odluke o koncesijskom odobrenju.  Edukacija će se održati 4. veljače od 10 do 11 sati. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji te postavljati pitanja. 

Prijavnicu za sudjelovanje ispunite OVDJE!

__________