PAG – Bura događanja na otoku Pagu

PAG – Bura događanja na otoku Pagu

Objavio: Paula Bolfan - 06.04.2019.

Cilj je od bure napraviti otočki brend – kroz cjelogodišnje manifestacije, a sa akcentom na zimski i proljetni period kad primorska mjesta utihnu, bez turista,u otočkoj svakodnevnici.

.
…Stoga ovaj projekt ima veliku i značajnu ulogu u životu otoka- jer će mjesec i pol dana  svi biti uključeni u sve manifestacije.
.
Od  događanja održati će se  maratoni, utrke ,trail,pricamo o zdravoj prehrani, o blagu otoka Paga, degustiramo otočke delicije, autohtone otočke specijalitete.
.
Mjerimo krvni tlak i šećer u krvi, trčimo  za djecu sa posebnim potrebama.
.

.
Cijeli otok  povezujemo  u sportskoj rekreaciji!
.

U organizaciju događanja uključeni su svi gradovi, općine i turističke zajednice otoka Paga. Partneri događanja su Gradsko društvo Crvenog Križa Pag, Olimpijski odbor, Run Croatia, predavači, psiholozi, treneri.. Na otok nam stiže  i olimpijac Igor Boraska.
Buru događanja pokreće nam ovčica Emily svojom pričom iz Kolana, Otok Pag Trail, Say cheese and run i poručuje nam have fun!
Pag postaje otok sporta i postaje svjestan važnosti zdravog života, a glavni organizator događanja udruga Kissa vas poziva da nam se pridružite ovog vikenda na otočkom trailu i uživate u ljepotama otoka i jedinstvenoj otočkoj gastro ponudi!!!
.
Pozdrav sa otoka Paga!
__________
Autorica: Kristina Alaburić
Fotografija:  Katarzyna Tyl from Pixabay

Tagovi: , ,