PAG – Advent u Pagu 2022.

PAG – Advent u Pagu 2022.

Objavio: Andrea Beader - 25.11.2022.

Advent u Pagu “Veselimo se Božiću” uz klizalište i ledenu bajku, program je prepun kulturnih, glazbenih i umjetničkih događanja za sve uzraste

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga od subote 26. studenog do kraja prosinca u Pagu će se na nekoliko lokacija u gradu odvijati razna adventska događanja. Organizatori su ove godine pripremili bogat adventski program prepun kulturnih, glazbenih i umjetničkih događanja za sve uzraste, a ponovo se otvara i klizalište u II Magazinu soli. Klizalište „Ledena bajka“ bit će otvoreno svakim radnim danom od 16:00h do 24:00h, a vikendom do 02:00h.

 

Program adventa u Pagu

Advent u Pagu započinje u subotu u 18 sati paljenjem prve adventske svijeće na Trgu Petra Krešimira nakon čega će se program nastaviti u II Magazinu soli gdje će biti održan doček Moto božićnjaka u organizaciji Paške bure, a u zabavnom programu „Veselimo se Božiću!“ sudjelovat će djeca iz Dječjeg vrtića Paški mališani, članovi udruge Kissa i Duo Kumpanji.

U utorak, 29. studenog u Gradskoj knjižnici u Pagu održat će se pričaonica za djecu pod nazivom „Božićna potraga“. U četvrtak, 1. prosinca i petak 2. prosinca s početkom u 16.30 sati u Dječjem vrtiću Paški mališani za djecu i roditelje održat će se kreativne radionice od filca i tijesta.

U subotu, 3. prosinca u 18 sati na redu je paljenje 2. adventske svijeće, a u II Magazinu soli nastupit će trio klape Sol koji će uveseljavati posjetitelje.

 

 

U nedjelju, 4. prosinca u Domu kulture u Pagu članovi udruge Kissa izvesti će Plesnu čaroliju na otoku Pagu.
Od 16. do 17. prosinca 2022. održat će se 7. BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR „PAG 2022“.

Građani Grada Paga i posjetitelji moći će svakog dana uživati u Adventu uz dobru zabavu, ponudu jela i pića, nedjeljnu adventsku tumbulu te razne glazbene goste i iznenađenja!

Pozivani ste na vesela druženja i radost Božića dočekate u Pagu, a ukoliko nemate prijevoz postoji i mogućnost organiziranog prijevoza iz ostalih mjesta na otoku Pagu pozivom na broj: 095 550 4866.

Organizatori: Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag
Organizacija klizališta: Obrt „NINA“, Vlašići

 

__________
Autor: TZ Pag
Naslovna fotografija: TZ Pag