BRAČ – Od ovog ljeta povezan sa sedam zemalja!

Objavio: Iva Žanetić - 17.02.2018.

Zračna luka Brač polako, ali sigurno raste iz godine u godinu, a svakako kako je prometna povezanost jedan od prvih preduvjeta za što bolji turistički razvoj, pogotovo.

Tako je ove turističke sezone Brač povezan sa sedam zemalja (Austrija: Beč, Lienz, Graz, Innsbruck, Belgija: Brussels, Nizozemska: Rotterdam,Francuska: Deauville, Luxemburg, Švicarska: Bern), a upravo zadnnja destinacija na listi je Slovenija tj. Ljubljana.

Naime, Brač će biti dva puta tjedno direktno povezan s Ljubljanom, piše Bolinfo. Na stranici kompanije Adria Airways objavljeni su letovi iz Ljubljane za Brač,  dva puta tjedno od 28. travnja 2018., a letovi će biti srijedom i subotom u oba smjera. Na njihovim se  stranicama već mogu kupiti karte i  to od 75 EUR za jedan smjer.
.

Prezentacija turističke ponude otoka Brača u Ljubljani

Upravo tim povodom tj. uvođenjem direktne linije za Brač, u Ljubljani je organizirana prezetacija turističke ponude otoka Brača.

Turističke zajednice otoka Brača organizirale su u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko -dalmatinske županije i Zračnom lukom Brač prezentaciju turističke ponude otoka Brača, Županije i mogućnosti Zračne luke Brač te promociju nove zračne linije Ljubljana – Brač koju slovenska kompanija Adria Airways započinje 27. travnja 2018.

Na prezentaciji je bilo 40 predstavnika medija, vodećih slovenskih touroperatora te prijatelja Brača.

__________
Izvor: hrturizam.hr
Fotografija: Anna Hero