OPLJAČKAN KLUB MLADIH SPLIT – Ukradena oprema u vrijednosti više od 50.000 kn

Objavio: Pokret Otoka - 06.11.2017.

U nedjelju, u večernjim satima, nepoznati su počinitelji opljačkali Klub mladih Split te ostale organizacije i tvrtke s kojima isti dijeli prostor. Otuđena je većina tehničke opreme – računala, monitori, fotoaparati, projektori i ostalo. Ukupna šteta je veća od 50 000 kn.

Policijski službenici su jutros obavili očevid te započeli potragu za počiniteljima. Mole se svi koji imaju neke informacije da se jave u najbližu policijsku postaju. Zbog navedenih okolnosti, današnje su aktivnosti Kluba mladih odgođene, a od sutra se program nastavlja prema rasporedu.

Po završetku svih policijskih aktivnosti o rezultatima istih javnost Klub mladih će pravodobno obavijestiti.

-Razočarani smo spoznajom da postoje osobe koje su u stanju opljačkati udrugu mladih koji se svojim angažmanom trude učiniti Split ljepšim i boljim mjestom za osobni i profesionalni razvoj mladih. Naš moto je ”budi promjena koju želiš vidit’ u Splitu” te ćemo i dalje nastaviti provoditi aktivnosti bez obzira na ukradenu opremu iako nam nedostatak iste uvelike otežava rad, a počiniteljima želimo poručiti da su ona lica koja su vidjeli na ploči dok su odnosili opremu, ona koja su godinama s ljubavlju i vizijom gradili ono što su oni iz pohlepnih razloga u jednoj noći oduzeli. Niste oduzeli nama, oduzeli ste mladima! Sramite se! – poručili su iz Kluba mladih Split.

 

Izvor: Klub mladih Split