Novi portal Dalmacija Danas službeno kreće s radom

Objavio: Pokret Otoka - 04.03.2017.

U ponedjeljak 6. ožujka 2017. godine u 20.00 sati kreće novi dalmatinski portal DalmacijaDanas.

Portal će donositi novosti, zanimljivosti i životne priče iz cijele Dalmacije. Poseban fokus portal će staviti  na zagoru i otoke, odnosno ruralne i manje razvijene dijelove Dalmacije i njihove ljude, životne priče i izazove.

Osnivač portala je Rade Popadić, diplomirani pravnik i dugogodišnji novinar. Posljednje dvije godine radio je kao glavni urednik Dalmacija News-a te je ovaj korak u karijeri logičan slijed njegovog dosadašnjeg iskustva i znanja. Osim u medijskim vodama Rade je aktivan član civilnog društva kao osnivač udruge Crometeo koja okuplja ljubitelje meteorologije, vremenskih (ne)prilika, fotografije i ekologije. Dodatno 7 godina pjevao je u klapi Sv. Florijan, a trenutno je u fazi osnivanja novog benda pa s obzirom na njegove strasti vremenske prognoze, predivnih fotografija i glazbenih top lista sigurno neće nedostajati na novom portalu.

 

Svjesni koliko su počeci ovakvih velikih životnih odluka i projekata teški ponosni smo da smo prepoznati kao suradnici i partneri od samog početka rada portala te ćemo svoj doprinos dati kroz priče i ljude na otocima i redovite dojave o događanjima na dalmatinskim otocima. Naše prve priče imat ćete priliku pročitati već sljedeći tjedan!

Sretno nam svima koji smo na sličnim putevima uz prigodnu poruku:

“Ne idite tamo gdje bi vas put mogao odvesti, idite tamo gdje puta još nema, i ostavite iza sebe trag.”