MLJET – Ekološka kozmetika iz “Tvornice snova”

Objavio: Pokret Otoka - 02.12.2017.

Najnoviji brand eko kozmetike Tvornica snova  je san o proizvodnji ekološke kozmetike od najkvalitetnijih domaćih sirovina ostvario upravo na otoku Mljetu.

Posebnost otoka Mljeta  je u tome što obiluje ljekovitim biljem, a na cijelom otoku ne postoji nikakva industrija koja bi ugrožavala najvišu kvalitetu bilja. U zimskih danima, kada stanovnici otoka večinom „spavaju“, čekajući užurbani ritam turističke sezone,  vlasnica brenda Milena Tafra Urlić je kreirala idealne poklone za sve ljubitelje prirodne kozmetike. Oduševila je ali i motivirala mogućnost da prirodu Mljeta pretvori u kozmetičke preparate dostupne svima, pa je tako nakon godinu dana rada, zaživila i Tvornica Snova –  „mjesto gdje se snovi pretvaraju u stvarnost“. U  ponudi  se nalaze proizvodi za njegu lica, tijela i kose, prilagođeno svim vrstama kože i kose. Sve se proizvodi ručno, te se pri samoj izradi pozornost posvećuje svakom segmentu proizvoda.

Spas za kožu i mirisna rapsodija koja ispuni cijeli dom. Samo prirodno… Bogatstvo s otoka! – citiramo jednu od zadovoljnih korisnica.

Više o ponudi i proizvodima možete pogledati na : http://tvornicasnova.com/shop/

________
Izvor: poslovni.hr
Foto: press