LAG MARETA – Poziv mladim otočanima Zadarske županije za sudjelovanje u Erasmus+ razmjeni

Objavio: Paula Bolfan - 08.06.2019.

LAG Mareta provodi Erasmus+ projekt razmjene mladih “Kreativne industrije u ruralnim područjima” koji se odvija na području LAG-a, odnosno u Zadru i okolici te na otocima.

Razmjena mladih održat će se u periodu od 28. lipnja do 7. srpnja 2019. godine.
.

Za sudionike razmjene mladih iz Hrvatske osigurano je šest (6) mjesta, a smještaj i prehrana osigurani su u sklopu projekta

Razmjena mladih je organizirana za mlade ljude (18-30 godina), poželjno 21-25 godina starosti, poželjno s otoka i ruralnih područja, prvenstveno s područja LAG obuhvata (Gradovi Nin i Zadar, Općine Kali, Kukljica, Preko, Sali, Privlaka) koji imaju interesa za korištenje kulturne baštine u stvaranju novih roba i usluga u kreativnim industrijama, kao što su reklame, arhitektura, umjetnički obrti, design, moda, film, interaktivni računalni programi, TV, radio, kazalište, izdavaštvo).

Na razmjeni mladih sudjelovat će, osim mladih iz Hrvatske, i mladi iz partnerskih organizacija Rumunjske, Italije, Španjolske i Grčke.

Smještaj i hrana osigurani su u Srednjoškolskom đačkom domu, Obala kneza Branimira 10a, 23000 Zadar

Svi zainteresirani pozvani su da se jave i dostave kratak životopis na info@lagmareta.hr a za sve informacije mogu se obratiti Sanji Rukavina na mob. 091/605-0350 ili u uredu LAG-a Mareta, Područni ured Zadar, Špire Brusine 10/I, 23000 Zadar.

__________
Izvor: LAG Mareta
Naslovna fotografija: croatia express