KRK -Malinska je ovog vikenda centar dobre hrane, kulture i zdravog načina življenja

Objavio: Paula Bolfan - 26.05.2018.

Ovog vikenda Malinska se pretvara u oazu za ljubitelje zdravog načina života, ali i one koji bi htjeli otkriti kako raditi na svom zdravlju i zdravijem pristupu prema hrani!. Naravno da neće ostati uskraćeni ni ljubitellji likovne umjetnosti. 

subotu, 26. svibnja 2016. održat će se Food Revolution Day, gdje će uz mnoštvo predavanja stučnjaka, biti i mali eko sajam, a zvijezde Masterchefa će za svih (besplatno) pripremati fina jela. – prenio je Otok Krk.
.

Sport i umjetnost

Subota će biti zaključena s otvorenjem izložbe Odrazi, slikarice Mercedes Bratoš u galeriji Sv. Nikola s početkom u 21,00 sat i s time otvoriti vrata nove ljetne sezone ove malinskarske galerije.

Tradicionalna, 13. po redu biciklijada Đir po Dubašnici održat će se u nedjelju, 27. svibnja. Okupljanje je na rivi u Malinskoj (prostor pored restorana Riva) od 9,30 sati, a start biciklijade bit će u 11,00 sati. Startnine nema!
Voze se dva đira. Prvi je za izdržljivije, dužine 38 km i nazvan je Sportski đir.a biciklirat će se na relaciji Malinska-Kijac-Milovčići-Poljica-Milohnići-Čavlena- Milovčići-Malinska  Onaj drugi, Rekreativni đir, dug je 15 km čija tura će obuhvatiti mjesta Malinska-Rajska cesta-Kijac-Milovčići-Malinska.
Svaki sudionik dobit će promo majicu, okrjepu na više mjesta duž staze, besplatan ručak na kraju biciklijade i doživljaj za pamćenje.
.

FOTO: Otok Krk

__________
Izvor: Otok Krk
Fotografija: makarska-post