KORČULA – World Top Model Croatia

Objavio: Pokret Otoka - 27.09.2017.

UMAH – Udruženje manekena Hrvatske i ove godine organizira izbor World Top Model Croatia na kojem će se izabrati hrvatska predstavnica za 2017. godinu koja će nas predstavljati na svjetskom izboru.

HTP Korčula i njen atraktivni, predivan novi resort PORT 9,  od 2. do 8. listopada 2017. ugostit će najbolje modele Hrvatske, gdje će u sklopu priprema imati priliku upoznati sve ljepote, turističke znamenitosti i povijesne detalje grada, otoka i županije.

Finalni izbor održat će se 7. listopada 2017. u Centru za kulturu Korčula

U zabavnom programu izbora nastupit će Jacques Houdek i klapa Kumpanji.

Finalistice izbora će se predstaviti u kreacijama i  kolekcijama priznatih dizajnera i modnih kuća kao što su Ana Milani, Galeb, Hogel, Kotka, Wedding City, Fenzy i Foch.

Hrvatska pobjednica će uz promociju dobiti i mnogobrojne nagrade sponzora Bottega Verde, Montibello, Ri Ri,  Polleo, Red Lips, Domino i Plaza House.

Poslovni partneri izbora World Top Model Croatia  ove godine su osigurali posjet lokacijama Korčule, Mljeta, Ploča, Opuzena i drugih turističkih destinacija i znamenitosti Dubrovačko-Neretvanske županije.

Modeli će biti sudionice u berbi mandarina u Opuzenu, ploviti po Neretvi, jedriti na Mljet i okolne otoke, pogledati tradicionalnu vitešku Morešku, ali imati  i 2 modne revije i puno video i foto snimanja.

O pripremama i samom izboru snimit će se  i video spot koji će se prikazivati na svjetskom izboru World Top Model koji se održava u prosincu.

UMAH – Udruženje manekena Hrvatske na  svjetsko natjecanje World Top Model  šalje najbolje modele Hrvatske od 2013. godine, a posljednje dvije godine s velikim rezultatima. World Top Model nije klasičan izbor ljepote. U izboru World Top Model Croatia  sudjeluju isključivo djevojke, modeli s iskustvom u modelingu, predstavnice modnih agencija Hrvatske.

Modne agencije, na poziv UMAH-a na ovo natjecanje šalju svoje najbolje modele za koje smatraju da  imaju predispozicije i za međunarodnu karijeru.

Finalistice izbora World Top Model Croatia svojom pojavom, samopouzdanjem, načinom hoda na pisti, prikazivanjem odjeće koje nose i znanjem se moraju dokazati međunarodnom stručnom žiriju.

IZVOR :showbizzmagazin

Piše D.T. Foto Show Bizz Press