KORČULA – Ambalaža FILM Festival

Objavio: Pokret Otoka - 08.09.2017.
Prošle su godine dvije otočke udruge, Lanterna Magica iz Postira (Brač) i Likovno stvaralaštvo Vele Luke (Korčula), pokrenule suradnju s ciljem obogaćivanja kulturnog života otoka izvan ljetne sezone. Rezultat suradnje bilo je predstavljanje Postira Seaside Film Festivala u Veloj Luci, kodnog  imena Ambalaža FilmFest. Projekt je više nego uspio, pa se suradnja nastavlja i dalje.
Od 8. do 10. rujna 2017. u staroj Ambalaži u Veloj Luci bit će prikazan dio programa ovogodišnjeg PSFF-a, a domaćini pripremaju i pokoje iznenađenje za posjetitelje.
Revijalni program sastoji se od domaćeg  i međunarodnog dijela, a bit će prikazani filmovi:
DOMAĆI PROGRAM – More (Igor Šeregi); Fabijan (Lovro Mrđen); Med i mliko (Marko Jukić); Morska pjena (Igor Jelinović); Nemoj reći (film ovogodišnje radionice za mlade PSFF-a)
MEĐUNARODNI PROGRAM – Samedi Cinema (Mamadou Dia, Senegal, SAD);  237 Years (Ioana Mischie, Rumunjska, Francuska); Stutterer (Ben Cleary, UK, Irska); Clumsy Little Acts of Tenderness (Miia Tervo, Finska); Law of the Lamb (Lotfi Achour, Tunis, Francuska); Tunisie 2045 (Ted Hardy-Carnac, Francuska); The Chop (Lewis Rose, UK); Le Soutien-gorge(Laurent Firode, France).
Vjerujemo da će posjetitelji Ambalaže u Veloj Luci uživati u kinu pod zvijezdama i vrhunskim kratkometražnim filmovima, baš kao što je to bilo i lani!
Više na linku.
Izvor: Postira Seaside Film Festival