Kino Mediteran online – propustili ste, pogledajte!

Objavio: Pokret Otoka - 31.12.2017.

Na kraju uspješne pete godine rada Kina Mediteran, koju završavamo sa 604 projekcije i više od 27.000 gledatelja, odlazimo na godišnji odmor, kao i naša kina, do početka veljače.

Međutim, za naše vjerne gledatelje, ali i novu publiku, pokrećemo online platformu za gledanje najvećih hitova iz povijesti našeg projekta te od 26.12. do 31.1. putem naše internet stranice svi zainteresirani mogu pogledati filmove iz naše distribucije po promotivnoj cijeni od 12 kuna.

Na internetskoj stranici www.kinomediteran.hr nalazi se izbornik Video On Demand putem kojeg se može ući u popis od 11 filmova dostupnih za kupnju za gledanje po cijeni od 12 kuna plaćanjem karticom ili paypalom. Svaki plaćeni film može se pogledati u roku od 48 sati. Na popisu filmova nalaze se novi naslovi poput norveškog hita “S balkona” i španjolske drame “Prevrtljiva slava“, ali i stariji hitovi koje su mnogi gledatelji propustili, poput nagrađivane drame “Sve što dolazi” s Isabelle Huppert u glavnoj ulozi, crne komedije “Priče s asfalta” – dobitnika nagrade publike FMFS 2016. te popularnih filmova “Van sebe“, “Lekcija”, “Omar“, “Život je lakši zatvorenih očiju” “Snjeguljica” i drugih. Na sam Božić besplatno možete uživati u filmu “Druga majka“. Sve što morate napraviti je kliknuti na link i upisati promotivni kod hohoho prilikom iznajmljivanja.

Ovim potezom Kino Mediteran želi omogućiti gledateljima da pogledaju propuštene naslove, ali i da tijekom jedinog mjeseca u godini u kojem naša kina ne rade publika ima priliku uživati u kvalitetnim filmovima u toplini svog doma. Kao i u dosadašnjem radu, vjerujemo u podršku publike te se nadamo da ćemo i po završetku promotivne akcije nastaviti s radom VOD-a te povećati katalog novim naslovima iz naše, ali i iz distribucije naših partnera.

Svim partnerima, suradnicima i našoj vjernoj publici želimo sretne filmske blagdane!

 

Izvor : Kino Mediteran 

Tagovi: