JAVNI POZIV – za financiranje programa i projekata u PGŽ

JAVNI POZIV – za financiranje programa i projekata u PGŽ

Objavio: Andrea Beader - 14.08.2021.

Za financiranje programa i projekata u Primorsko-goranskoj županiji trenutno su aktivna tri javna poziva

.

Aktualna su tri javna poziva za financiranje programa i projekata, a potporu je moguće ostvariti za pokroviteljstvo manifestacija, ruralni razvoj u poljoprivredi, te program kreditiranja mladih, žena i poduzetnika početnika. U nastavku slijedi više informacija.

.

  • Javni poziv za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja manifestacija i drugih događaja koji se provode od 01.07. – 31.12.2021. godine i od općeg su značaja za Primorsko-goransku županiju

Cilj poziva je potpora kulturnim, znanstvenim, sportskim, turističkim i drugim manifestacijama i događanjima koji doprinose ponudi i vrijednosti na području Primorsko-goranske županije te razvoju i promidžbi Županije općenito.

Rok 16. kolovoza 2021.

 

  • Javni poziv za dodjelu potpora poljoprivrednim gospodarstvima kroz sufinanciranje mjera ruralnog razvoja u poljoprivredi Primorsko-goranske županije u 2021.

Podrška je namijenjena razvoju novih i malih poljoprivrednih gospodarstva, razvoju i obnovi stočnog fonda na području Gorskog kotara, povećanju konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava i obnovi i održavanju putova u funkciji revitalizacije ili funkcioniranja gospodarskih aktivnosti.

Rok 9. rujna 2021.

 

  • Javni poziv za prijavu na programe kreditiranja “Poduzetništvo mladih, žena i početnika” i “Obrtna sredstva”

Program pruža mogućnost pokretanja poslovanja nakon krize uzrokovane pandemijom korištenjem obrtnih sredstva pod povoljnim uvjetima širem gospodarskom sektoru, te mladim, ženama i poduzetnicima početnicima realizirati povoljnije uvjete za investicije.

Rok do iskorištenja sredstava.

 

 

__________
Izvor: glasotoka.hr
Naslovna fotografija: Unsplash.