Jadrolinija objavila novu verziju mobilne aplikacije mJadrolinija

Jadrolinija objavila novu verziju mobilne aplikacije mJadrolinija

Objavio: Iva Žanetić - 10.07.2020.

Značajan broj korisnika Jadrolinijinih usluga već se uvjerio u pogodnosti korištenja mobilne aplikacije mJadrolinija. Uz dobro poznatu praktičnu kupovinu e – karata putem pametnih telefona,  pretraživanje redova plovidbe i cijena, nova verzija mobilne aplikacije, osim osvježenog atraktivnog dizajna, donosi i nove, dodatne mogućnosti.

Jedna od novih mogućnosti proizlazi iz integracije HAK- ova sustava, što znači da sada, osim stanja u pomorskom prometu, putem mJadrolinija aplikacije možete provjeriti kakvo vas stanje očekuje na cestama, na putu prema luci.

Sve informacije potrebne za ugodno putovanje objedinjene u jednoj aplikaciji – stanje u cestovnom i pomorskom prometu, pregled gužvi u pristaništima putem HAK – ovih kamera, radovi na prometnicama i vremenska prognoza.  Kreiranje korisničkog profila unutar mobilne aplikacije putnicima omogućuje i pridruživanje Jadrolinija 2GO kartica svojem profilu. Otočanima je također omogućena i kupovina povlaštenih i besplatnih karata te vezanje otočnih kartica uz profil.

Kod planiranja putovanja s obitelji ili prijateljima, za kupovanje više karata istovremeno dobro će doći košarica s objedinjenom naplatom, ali i mogućnost bookiranja mjesta na linijama s omogućenim bookingom. Brojne pogodnosti i jedan zaključak – aplikacija mJadrolinija jednostavan je, brz i pristupačan način za kupnju putnih karata. Novi, osvježeni dizajn stavlja naglasak na ono čime se najviše ponosimo – flotu. U novoj  aplikaciji, osim kroz dizajn, moguće je detaljnije pregledati flotu, a  dostupan je i točan prikaz pozicija brodova u stvarnom vremenu.

Putnici su rado prihvatili ovu novost u poslovanju, što pokazuje i 30.000 korisnika aplikacije te udio od 7% u ukupnoj prodaji  putnih karata putem digitalnih kanala prodaje.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google play storeu za korisnike Android telefona i App storeu za korisnike IOS sustava.

Sve pogodnosti nove verzije mobilne aplikacije Jadrolinije su:

 • stanje u pomorskom prometu gdje su ažurne informacije o  promjenama u redovima plovidbe
 • integracija s HAK-om za sve informacije koje su putniku interesantne za vrijeme putovanja kao što su:
  • stanje u cestovnom prometu
  • pregled gužvi u pristaništima putem HAK-ovih kamera
  • radovi na prometnicama
  • vremenska prognoza
 • pregled flote i informacije o trenutnoj poziciji broda
 • kupovina više karata kroz košaricu s objedinjenom naplatom
 • redizajn

Aplikaciju možete preuzeti na linku.

__________
Izvor: morski.hr
Fotografija: hr.wikipedia.org