IMPACTRIP – Mogu li vam međunarodni volonteri pomoći?

IMPACTRIP – Mogu li vam međunarodni volonteri pomoći?

Objavio: Paula Bolfan - 01.04.2019.

ImpacTrip stigao je u Hrvatsku kako bi pomogao neprofitnim organizacijama u pronalasku međunarodnih volontera.

Impactrip mreža je međunarodnih volonterskih programa čiji je cilj podržati lokalne projekte s iskusnim i predanim volonterima, a prisutna je u Lisabonu, Portu i Barceloni.

Mreža se trenutno širi na Split i otoke te traži neprofitne partnere kojima će pružiti podršku u njihovim svakodnevnim zadacima, ispunjavajući potrebe koje su ponekad izazovi i prepreke u poboljšanju i razvoj njihovih projekata. Sve to događa se bez ikakvih troškova za neprofitne organizacije!
.

Foto: ImpacTrip

.
‘Putuj s utjecajem!’

‘Putuj s utjecajem’ je ImpacTrip-ov moto koji vjeruje u drukčiju vrstu turizma, pomažući putnicima da stvore pozitivan društveni i ekološki utjecaj na svom putovanju. Kako bi vam pomogli u vašem projektu i donijeli nove perspektive i nova rješenja, volonteri su na raspolaganju radnim danima, od tri do pet sati dnevno. Duljina njihovog boravka kod vas može biti od jednog tjedna do tri mjeseca, a sve što trebate učiniti je da ih po dolasku integrirate u aktivnosti vašeg projekta.

ImpacTrip je odgovoran za svu logistiku vezanu uz boravak volontera  u vašem mjestu.

.
Trebate više informacija? Želite postati partner?

Kontaktirajte ImpacTrip na croatia@impactrip.com ili saznajte više na web stranici www.impactrip.com i pridružite se Putovanju s utjecajem.

___________
Autorica: Paula Bolfan
Fotografija: ImpacTrip