HVAR – Otok Hvar kao preporučena destinacija za 2019. godinu

HVAR – Otok Hvar kao preporučena destinacija za 2019. godinu

Objavio: Pokret Otoka - 13.12.2018.

Hrvatska udruga putničkih agencija (UHPA) u ponedjeljak, 10. prosinca potpisala je ugovor o marketinškoj suradnji s gradom Hvarom, a prema kojem će Hvar u 2019. godini biti domaća destinacija UHPA-e.

Hvar će biti naglašen kao preporučena domaća destinacija od strane UHPA-e na svim komunikacijskim i promotivnim kanalima udruge, a kako bi pridonijeli još bolje pozicioniranju, prepoznatljivosti i promociji destinacije kroz jačanje turističkog sektora, istaknuto je na potpisivanju ugovora.

Hvar je “jedan biser” i trebamo ga održavati i unaprjeđivati i to ćemo i dalje činiti, poručio je tom prigodom hvarski gradonačelnik Rikardo Novak. Ministar turizma Gari Cappelli istaknuo je značaj putničkih agencija i svih koji u njima rade za turizam.

Podsjećajući na zakonodavne izmjene u sektoru turizma uz ostalo je spomenuo i suradnju s Ministarstvom zdravstva na zakonskim izmjenama vezanim uz zdravstveni turizam. Riječ je o važnom segmentu turizma koji je moguć tijekom cijele godine, a u kojem možemo prodavati ne samo usluge već i znanje, poručio je Cappelli, izvjestilo je Ministarstvo turizma.

________

Izvor: dalmacijadanas.hr
Naslovna fotografija: Pixabay

 

Tagovi: ,