HVAR / KORČULA – “OtpisaNE” na otočkoj turneji

Objavio: Pokret Otoka - 03.02.2018.

Predstava koja je premijerno izvedena u listopadu 2017. pobudila je neviđeni interes publike.

Predstava ”OtpisaNE” uskoro je na otočkoj turneji. Što biste vi napravili da vam kćer u kuću dovede imigranta? Odgovore na to pitanje uz niz komičnih i apsurdnih scena donosi komedija u kojoj glume poznata glumačka imena – Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički.

Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.
“OtpisaNE” će vas nasmijati do suza, ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima.

Predstava koja je premijerno izvedena u listopadu 2017. pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane, a u Splitu na početku dalmatinske turneje 4 dvorane su rasprodane tjedan dana prije izvedbe. Nakon Splita, možete je pogledati na Hvaru i Korčuli:

HVAR: subota, 3. veljače, 20 sati, Hotel Amfora
KORČULA: ponedjeljak, 5. veljače, 19 sati, Centar za kulturu

– Sigurna sam da će OtpisaNE obilježiti 2018. godinu, nakon premijerne izvedbe u listopadu prošle godine zatrpani smo pozivima za gostovanje, ne samo iz Hrvatske nego i cijele regije. S obzirom na to da je u predstavi i oko predstave mnogo Dalmatinaca uključujući mene nije bilo dileme, turneju započinjemo u Dalmaciji, a jedva čekamo nastupiti pred hvarskom i korčulanskom publikom – izjavila je Ecija Ojdanić

– Obožavam publiku u Dalmaciji jer je neposredna i otvorena, odmah znaš sviđaš li im se ili ne – kaže Ksenija Marinković

Ulaznice po cijeni od 70 kn možete kupiti u sustavu online prodaje Croatia tickets.
Sve informacije i rezervacije na Facebook stranici Amadeus events i na mobitel 091 528 43 04.

__________
Izvor: dalmacijadanas.hr
Fotografija: igorovsyannykov /Pixabay