HVAR – Konferencija “DANI SUNCA”

HVAR – Konferencija “DANI SUNCA”

Objavio: Mirna Dalić - 14.09.2021.

Obnovljivi izvori energije Hrvatske i Pokret otoka organiziraju prvu konferenciju posvećenu korištenju Sunčeve energije ‘DANI SUNCA‘, koja će se održati 30. rujna i 1. listopada 2021. u gradu Hvaru.

 

Konferencija će na jednom mjestu okupiti ključne dionike energetske tranzicije u Hrvatskoj te kroz zajedničku raspravu pokušati pronaći mogućnost učinkovitijeg korištenja Sunčeve energije i snažnijeg razvoja projekata. Predstavnici ministarstava, institucija, akademske zajednice, proizvođača opreme, bankarskog sektora, investitora, županija i lokalnih zajednica o projektima korištenja solarne energije govorit će kroz središnje teme (panele), prepoznate kao ključne za snažnije korištenje bogatog prirodnog potencijala.

Prirodni potencijal sunčeve energije u Hrvatskoj je velik i iskoristiv u svim njezinim dijelovima, a ova konferencija namijenjena je svima čije je djelovanje i interes usmjeren prema energetskom razvoju koji će slijediti takav potencijal!

.

Na panelima predstavljamo

.

 1. Europska i nacionalna strategija za zelenu tranziciju
 2. Stanje i budućnost fotonaponskih elektrana u Hrvatskoj
 3. Solarne tehnologije u Hrvatskoj
 4. Primjena solara u gospodarstvu, industriji i poduzetništvu
 5. Ekonomsko-financijska održivost projekata

Program je dostupan > OVDJE <

 

PRIJAVITE SE!

*Članovi OIEH i Pokreta Otoka ostvaruju popust na kotizaciju

.

SMJEŠTAJ

Smještaj možete rezervirati na www.suncanihvar.com gdje uz upisivanje koda DS2021 ostvarujete 30% popusta na redovne cijene u hotelu Amfora i Pharos

.

COVID mjere

.

  • konferencija će biti održana u skladu s propisanim COVID mjerama što uključuje ograničenje broja sudionika uz obavezan popis sudionika s njihovim osobnim podacima i COVID potvrdom (potvrda o cijepljenju / testiranju / preboljenju)
  • sudjelovanje bez COVID potvrde neće biti moguće
  • testiranje će biti moguće obaviti i u hotelu: rapid antigen test (rezultati unutar 2h) 350,00 kn; PCR test (rezultati unutar 24h) 790,00 kn; PCR test (rezultati unutar 12h) 900,00kn

 

 

___________