FRANKFURT – Maja Jurišić i Pokret Otoka na ”Enlit Europe” konferenciji u Frankfurtu

FRANKFURT – Maja Jurišić i Pokret Otoka na ”Enlit Europe” konferenciji u Frankfurtu

Objavio: Paula Bolfan - 29.11.2022.

Na konferenciji će se istaknuti inovativni projekti i tehnološka rješenja koja će oblikovati način na koji proizvodimo, trošimo i trgujemo energijom

”Enlit Europe” konferencija održava se od 29. studenog do 01. prosinca u Frankfurtu, a na jednom od panela pod nazivom ”Energetska tranzicija – Što kopno može naučiti od otoka?” sudjelovat će i Maja Jurišić ispred Pokreta Otoka.

”Enlit Europe” je platforma koja nudi uzbudljiv i širok raspon sadržaja, za razliku od bilo kojeg drugog energetskog događaja, te se predstavlja na inovativne načine koji dosad još nisu viđeni.

”Europskom energetskom sektoru potrebna je platforma koja nudi jasno, koncizno i ​​prodorno vodstvo koje gleda u budućnost i obuhvaća sve igrače u industriji”

Govornici iz cijelog spektra energetskog i bliskih sektora europskoj će energetskoj tranziciji dati kontekst te istaknuti izazove i prilike koje ona predstavlja. Potpuni program pronađite ovdje.

.
Okrugli stol ”Energetska tranzicija – Što kopno može naučiti od otoka?”

Okrugli stol ”Energetska tranzicija – Što kopno može naučiti od otoka?” održat će se 30. studenog od 14.00 do 17.00 sati, a Pokret Otoka i Inicijativu za čistu energiju EU otoka će na panelu predstavljati Maja Jurišić, predsjednica, osnivačica i stručnjakinja za energetsku tranziciju otoka.

Panel će voditi  Adli Renhoren (Energy Investment Management BV), a govornici su Nikos Hatziargyriou (Nacionalno tehničko sveučilište u Ateni), Steiner Igor (INEA), Margien Storm van Leeuwen (QuinteQ Energy), Ian Heath (Trilliant Networks, Inc.) i Maja Jurišić (Pokret Otoka / Island Movement).

stol

_____________
Autor: Pokret Otoka
Naslovna fotografija: ESMIG