Extreme Survive daruje skupljače smeća na plažama!

Objavio: Paula Bolfan - 13.08.2019.

Prva Hrvatska škola za preživljavanje u prirodi ‘Extreme Survive’ poklanja svim lovcima na smeće uz obalu naših predivnih otoka nož za preživljavanje

Ako skupite pet vreća smeća uz more i objavite fotografiju na fcb stranici Extreme survive Survival School u mogućnosti ste osvojiti švedski nož za preživljavanje Bahco.
.
.

.
Što je Extreme Survive škola?

.
Hrvatska Škola preživljavanja u prirodi (COSS, Extremesurvive i Survivors Club) je prva naturvival i survival organizacija u Hrvatskoj, osnovana 2008 godine od Boris Stermotića. Jedan od osnovnih ciljeva Extremesurvive-a je da te naučiti kako preživjeti i živjeti u divljini, zbog toga je i politika Škole da je njeno okruženje priroda.
.
Školska adresa su netaknuti teritoriji, gdje ista ima koncesije na terenima oko jezera Butonigle u blizini Pazina i na nekeim otocima na zapadnoj obali Istre. Na prekrasnom otoku Unije Extremesurvive ima i puno vlastitih terena. 
.
 Ne postoji ograničenje za Extremesurvive da organizira tečajeve bilo gdje na teritoriju Republike Hrvatske.
.
Teren u Hrvatskoj je raznolik, a uključuje opsežne planinske lanace s neistraženim spiljama, stoljetne šume, plodne ravnice, nekontaminirane potoke, te predivnu divlju obala s brojnim otocima. Različite vrste životinja poput vuka, divlje svinje, smeđeg medvjeda, chamoix, muflona, svih vrsta europskog jelena (uključujući srne, jelena i jelena lopatara), risa, lisice, čagalja, zeca, lasice, tvora, kune, vidre, jazavaca, vjeverice a na obali u sumrak možete vidjeti i delfine.
.
Hrvatska raspolaže netaknutom divljinom gdje možete pronaći netaknutih životinjskih vrsta i jedinstvenih biljaka, gotovo izumrlih u ostatku Europe. Ako organizirate aktivnosti u Hrvatskoj sami, budite svjesni ratnih ostataka eksplozivnih mina
.
Provjeri i što mass mediaklijentiFacebook prijatelji i TripAdvisor govore o Extremesurvive.
.
Sav info i kontakte pronađi na web stranici Extreme Survive.

__________
Autorica: Paula Bolfan
Naslovna fotografija: Visit Lošinj