EDUKACIJA – Online tečaj Elements of AI!

EDUKACIJA – Online tečaj Elements of AI!

Objavio: Andrea Beader - 24.11.2020.

Elements of AI – besplatni online tečaj o osnovama umjetne inteligencije predstaviti će vam CroAI, Agencija 404 te Sveučilište u Zagrebu u suradnji s Reaktorom i Sveučilištem u Helsinkiju. Tečaj za koji ne trebate znati ništa o višoj matematici ili programiranju.

Cilj tečaja je demistificirati umjetnu inteligenciju. Pod zajedničkim nazivom Elements of AI obuhvaćen je niz besplatnih online tečajeva Reaktora i Sveučilišta u Helsinkiju. Želja je što više ljudi potaknuti da nauče što je umjetna inteligencija, što se sve s pomoću nje može (i što se ne može) te kako da počnu izrađivati metode umjetne inteligencije. Tečajevi su spoj teorije i praktičnih vježbi i mogu se odraditi u vlastitom ritmu.

Cilj besplatne online edukacije je obrazovati 1% stanovništva Hrvatske o umjetnoj inteligenciji.

Prihvatite izazov!

Kako možete sudjelovati?
Sve što trebate učiniti da biste kao poduzeće sudjelovali u izazovu jest ponuditi svojim zaposlenicima priliku da u 2020. / 2021. nauče više o umjetnoj inteligenciji. Svako poduzeće odabire kakvu obuku želi i kako će je provoditi. To može učiniti na mnogo načina, a online tečaj Elements of AI samo je jedna od mogućnosti.

Željeli biste sudjelovati? Pošaljite poruku i svoj logotip na croatia-aichallenge@elementsofai.com.

Dodatne informacije
Pošaljite svoj logotip kako slijedi:

  • format png ili jpg
  • prozirna pozadina
  • veličina: širina 360 piksela i maksimalna visina 260 piksela.

Logotip će biti objavljen na mrežnoj stranici www.elementsofai.com/hr s ciljem uključivanja što većeg broja organizacija.

Za pristup cijelom tečaju morate se registrirati ili prijaviti na poveznici.

 

 

__________

Izvor: www.elementsofai.com/hr

Naslovna fotografija: pixabay.com