E-SAVJETOVANJE – Pravilnik o provedbi programa „Hrvatski otočni proizvod“

E-SAVJETOVANJE – Pravilnik o provedbi programa „Hrvatski otočni proizvod“

Objavio: Andrea Beader - 06.11.2021.

E-Savjetovanje o prijedlogu Pravilnika o provedbi programa „Hrvatski otočni proizvod“

Savjetovanje je u vezi s djelokrugom, brojem članova i sastavom stručnih povjerenstava za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“, načinu vođenja evidencije subjekata kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod“ i načinu provođenja kontrole nad korištenjem oznake „Hrvatski otočni proizvod“.

Savjetovanje je dostupno na POVEZNICI, otvoreno je do: 4.12.2021.

.
Opis savjetovanja

Opis savjetovanja: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva zainteresiranu javnost da se uključi u javnu raspravu o prijedlogu Pravilnika o provedbi programa „Hrvatski otočni proizvod“.

Sukladno odredbama propisanim Zakonom o otocima („Narodne novine, br. 116/18, 73/20 i 70/21), ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije donosi Pravilnik o o provedbi programa „Hrvatski otočni proizvod“ u vezi s djelokrugom, brojem članova i sastavom stručnih povjerenstava za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“, načinu vođenja evidencije subjekata kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod“ i načinu provođenja kontrole nad korištenjem oznake „Hrvatski otočni proizvod“.

Pravilnikom se propisuje način provođenja mjera i aktivnosti programa „Hrvatski otočni proizvod“, postupak dodjele, prenošenja i oduzimanja oznake „Hrvatski otočni proizvod“ te nadzor nad korištenjem oznake.

Savjetovanje je dostupno na POVEZNICI, otvoreno je do: 4.12.2021.

__________
Izvor: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Naslovna fotografija: Pixabay.