DUGI OTOK – 6. Dive In Kup održava se 5. svibnja u arhipelagu Dugog otoka

Objavio: Paula Bolfan - 02.05.2018.

Događaj će se održati 05. svibnja u organizaciji zadarskog Sportskog ribolovnog društva Harpun, a sudjelovat će natjecatelji iz Italije, Grčke, Španjolske, Francuske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Međunarodno ekipno natjecanje u podvodnom ribolovu,  Dive In kup, održat će se 05. svibnja 2018. u organizaciji Sportskog ribolovnog društva Harpun, Zadar.

 

Dive in

Sudjelovat će natjecatelji iz Italije, Grčke, Španjolske, Francuske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Ove je godine prijavljeno preko 100 natjecatelja podijeljenih u 40-ak ekipa, što svrstava ovo natjecanje među 3 najveća u Europi.
.

.

Ribolovna zona

Ribolovna zona obuhvaća širi arhipelag Dugog otoka, dok će se kopneni dio natjecanja, predaja ulova, vaganje, proglašenje pobjednika i afterparty održati u Famous Beach&Grill baru.

Posebno smo sretni istaknuti da je projekt, uz ostale sponzore, prepoznala i predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović i dodijelila mu svoje pokroviteljstvo.

O dove godine natjecanje ima i svoju službenu web stranicu na kojoj se mogu vidjeti svi podaci, kao i kompletan program: http://divein.hr/kup/

__________
Izvor: radio.hrt.hr
Fotografija: Pixabay / 12019